AcA OPEL
Član
Zalosno, ali to je u danasnje vreme postalo normalno. Samo da uzmu pare, a posle kako bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vi imate pravo po zakonu da odustanete (Bez da navedete razlog). Rok odustanka je 14 danaNemoze covek da nadje više nikog normalnog za saradnju i kraj.
Predračun za odvijaće mi poslali u ponedeljak posle podne,u utorak ujutru uplaćeno,šalju odma i stižu u četvrtak eventualno u petak.
Juče ne stignu,danas cekam,cekam,cekam ono nista ajde da nazovem za broj pošiljke da proverim gde je paket.
Znate mi se izvinjavamo nismo ni poslali odvijaće ustvari mi odvijaće i nemamo na stanju,tek u ponedeljak ili utorak stižu iz uvoza pa će vam onda biti poslani.
I sve bi bilo ok da ih nisam pitao dal ih imaju na stanju jer sam hteo da se prevozam do Valjeva da ih pokupim pa aj nema potrebe ako stižu za dva dana.
Danas ih pitam kad sam ih nazvao dal je u redu da novac uzmu i da ladno prodaju nesto sto uopšte nemaju.
Ovde kod mene kažu da se pare u napred daju samo na jednom mestu i nigde više i izgleda su u pravu.
Ma znam ja da mogu da odustanem i tražim povrat novca i vratili bi oni to,ne verujem da bi bilo problema.Vi imate pravo po zakonu da odustanete (Bez da navedete razlog). Rok odustanka je 14 dana
Način na koji je roba plaćena je i način na koji će povraćaj sredstava biti urađen
1. Ukoliko je plaćeno u gotovini, GAMA DOO VALJEVO vrši povraćaj sredstava na tekući račun kupca koji je potrebno dostaviti.
2. Ukoliko je plaćeno online karticom, sredstva se vraćaju na karticu automatizovanim sistemom.
Ako se desi da jedan ili više poručenih artikala nemaju na stanju, onda oni proveravaju u nihovim centralnim magacinima da li su tamo dostupni i onda sa tačnom informacijom pozivaju kupce na telefon koji su ostavili prilikom porudžbine. U većini slučajeva roba je dostupna u bližem magacinu i tada je rok isporuke 3-5 radnih dana a u slučaju da artikla nema u tom magacinu rok isporuke je do 15 radnih dana.
U potpunosti vas razumem i baš mi je krivo što je tako ispalo kako je ispaloMa znam ja da mogu da odustanem i tražim povrat novca i vratili bi oni to,ne verujem da bi bilo problema.
Meni je problem to što je skoro pa nemoguće naći bilo koga za saradnju al saradnju koja će biti na obostranu korist.
Evo i ja se bavim neki privatnim poslom,trudim se da radim i da zaradim kao i svi još nikad mi se nije desilo da sam rekao da ću doći recimo u 8 ujutru a da nisam došao u 10 do 8 a ne u 8 i 10 a milion puta sam čuo kako majstori nisu došli po 10 dana i svaki dan govorili kako dolaze sutra pa sutra itd.
Nisam ja neki ne znam sad kakav radnik nego jednostavno ja radim za te proklete pare,znači taj neko me placa a kad već covek daje pare i pošteno placa pa valjda treba i da dobije to što je platio.
Evo direktno ove iz Gama alata sam pitao sve do detalja,cak su mi i proveravati sta imaju na stanju i kad moze da bude isporučeno i koliko me sta kosta itd,i objasnim im da dva odvijaća hocu da uzmem za probu da ako se taj bos pokaže solidno da mi treba bar još 300000,400000 koje kakvog alata od njih i oni se tako ponašaju,jednostavno ne mogu da razumem.
Identičan postupak i kod mene,poslat predračun u ponedeljak posle podne,uplaćen novac u utorak ujutru,javili da je uplata prošla i da šalju u utorak i da je kod mene u četvrtak ili najkasnije u petak kad ono danas druga priča.Ja sam 2 puta sarađivao sa tim "Gama alati" iz Valjeva, odnosno, 2 puta sam kupovao od njih, zaista sam se prijatno iznenadio uslugom, oba puta, a verujte, to je kod mene veoma retko...
Naručio, poslali predračun na mejl, uplatih preko e-banking-a, i tražio sam da mi napišu , kada budu poslali, po kojoj Kurirskoj službi i obavezno, naglasio sam, Broj Pošiljke, da mogu da je pratim,i eventualno intervenišem ako bude kakvih problema...
Uba artikla su stigli za 2-3 dana od poručbine...
Još su poslali upit na mejl jesam li zadovoljan robom i uslugom, nešto u fazonu, svaka mušterija nam je važna...
Stvarno sam bio zadovoljan....
Sve je proteklo korektno, i u razumnom roku...
Nije moja firma (Nisam ni radnik te firme) ali do sada šta god da sam poručio kod njih stigne mi za dva radna dana.Kod nas se podrazumjeva da svaka posiljka brze poste,bilo koje, dodje drugi dan iz bilo kog mjesta u BiH. Osim ako nedelja ne uhvati. Kako je to "brza posta" ako treba 2,3 dana da stigne ?
Srdjane jeli vasa firma ,radite tu , Gama alati?