nebojsa100
Član
Eeeee jbg tad sam išao da pogledam bosov odvijac,jos ga nisam bio kupio.Trebao si uzeti bar 5 komada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eeeee jbg tad sam išao da pogledam bosov odvijac,jos ga nisam bio kupio.Trebao si uzeti bar 5 komada.
Jel mi se to čini ili su cene značajno pale?Odvijac od 1000nm kofer,punjac,dve baterije 55000 sa pdv,odvijac od 400nm kofer,punjac,dve baterije 37000 din sa pdv.
Pa mislim da od toga jeftinije ne može,kad se odbije još pdv stvarno dodje povoljno.
Ne znam dal su cene pale ili nisu jer ja pre nisam ni gledao bosove alate i da taj od 1000 i taj od 400,sve u kompletu sa po dve baterije punjacima i koferima,meni je to delovalo kao skroz korektna cena,bukvalno 3 bosova odvijaca od 1000 Nm za 1 hiltijev od 1000nm,pa nije valjda da je 3× bolji majku mu.Jel mi se to čini ili su cene značajno pale?
Jel ovaj od 1000Nm? I ovaj od 400? Zanimljivo koliko je u Rumuniji još jeftinije. Evo taj od 400 (ako je ista varijanta) košta 27000 još ti vrate pdv!
Dodje mi da odem da uzmem jedan i ako mi ne treba. Meni Temišvar bliži nego Pančevo.
Nego šta je Nebojša zakazalo kod onog Parksida?
I da je samo cetvrtka problem to ne bi ni spomenuo,dva odvijaca su se identično pokazala,iste kvarove I iste probleme u bukvalno istom vremenskom periodu,znači da to đubre od 100000 din ne može da izdrži više od 7,8 meseci rada bez problema i kvara.Kod mene na Parkside odvijaču baterija počela da gubi kontakt, juče sam poslao na reklamaciju, da iskoristim poslednji mesec garancije. Rečeno mi je da će mi dati novu bateriju.
Što se tiče Milvokija, za te pare ne bi smeo ni da štucne. Kamoli četvrtku da oblazne
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Milvoki je skoro 1900nm,sigurno je daleko jači od bosa tu nema dileme,koliko sam ja uspeo da nadjem 1000nm je najjača verzija bosa,odlučio sam se za bos jer sam milvokija hteo da zamenim za hiltijev odvijac koji je isto 1000nm al mu je cena za komplet 158000,dok bos isto to nudi za 55000,3 za 1,nema šanse da je taj hilti 3 puta bolji od bosa,a dal ce biti dovoljno jak videćemo.Milvoki ti je koliko se sećam dosta jaci od ovog Boscha od 1000 Nm? Hoce Bosch biti dovoljno jak,i da li su imali u ponudi jači uredjaj? Da li ti je priznata garancija za Milvoki koji si kod nas uzeo,za elektroniku i ovu sada četvrtku?
Okov nema,Crafter nema proverio,ova druga dva nisam ni zvao,neko je na forumu napisao da ima pozitivno iskustvo sa Gama alatima pa sam poručio kod njih a ti 21 vek brze pošte donose danas za sutra a i da odem do Valjeva nije preko sveta,problem su bezobrazni i pokvareni ljudi,ništa drugo.Nije mi jasno da uzimate iz Valjeva (jedino ako je neka žestoka akcija) a pod nosom vam je Metalflex, Okov,Crafter, Mixal.