mirosti
Član
Nema greške sa Bošom..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema greške sa Bošom..
Na ovom sajtu stoji ta cena,sutra ujutru cu da zovem da proverim o čemu se radi.To bre nesto mnogo jeftino
Hilti ima svoje fabrike za sve, a naravno prljavu industriju za baterije gurnuo u komunističko ekološki osvećenu Kinu.I ja sam za Bosch! Ali ruska strana je uložila veto na moje mišljenje.
Ubedjen sam da sam čuo da neka druga veća firma radi neke alate za Hilti. Mislim baš za udarne i mislim baš Bosch!
Uzmite ovu informaciju sa rezervom. Mozda sam pročitao i da Hilti radi za Fein ili tako nešto. Zaboravite da sam i pomenuo.Ljudi jel vi to Hilti smatrate malom firmom kad mislite da im neka "veca" pravi alate,dal oni stvarno imaju potrebu da im bilo ko bilo šta pravi sem njih samih,mislim na komplet alate ne na neke komponente.
Zaključite sami .Zašto im neko pravi neke alate ,ne znam .Ili su oni pravili Boshu i makiti ?Ljudi jel vi to Hilti smatrate malom firmom kad mislite da im neka "veca" pravi alate,dal oni stvarno imaju potrebu da im bilo ko bilo šta pravi sem njih samih,mislim na komplet alate ne na neke komponente.
Eно, што се каже, еклатантан пример малешних трактора, "гарден" - "Џон Дир" их наручује од неких Јапанаца.Rade i mali za velike i veliki za male. Uglavnom se radi o ekonomskoj isplatljivosto kad se prave takvi ugovori.