Paracinac83
Član
Kupio Hazet od 1200 i to onaj manji. Kacio sam i slike negde...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pravi se danas svašta na baterije. Evo ovo npr. Teško da nešto ne može da odvrne. 3000NmMislim da Aku pištolji ipak mogu napraviti veći moment odvrtanja jer imaju jači udar zbog većih obrtaja BL motora..
Znam da je kod nas aku makita odvrtala što nije mogao vazdušni.. ali možda naš vazdušni nije bio preko 800 Nm.
Ja imam bosh aku alat,udarni 3/4,brusilicu,busilicu,renovator,srafilicu...Jel ima neko iskustva sa bosovim odvijacima,cene su više korektne.
Udarni na 1/2 cola od 1000nm bi izašao kao pola hiltijevog a specifikacije skoro pa ista,dal je realno da je taj hilti 2× bolji od bosa,uzeti bukvalno 2 po ceni jednog,nekom logikom moraju duže trajati.Ja imam bosh aku alat,udarni 3/4,brusilicu,busilicu,renovator,srafilicu...
Bez kvarova za ove dve tri godine
Udarni je nov i nezaostaje za makitom nimalo
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Ја теби рекох. Знам радионицу која годинама користи само Бош,никад проблема. сад су узели најјаче батерије пар комада да пробају.Udarni na 1/2 cola od 1000nm bi izašao kao pola hiltijevog a specifikacije skoro pa ista,dal je realno da je taj hilti 2× bolji od bosa,uzeti bukvalno 2 po ceni jednog,nekom logikom moraju duže trajati.
Sinoć sam bio u Okovu i baterija od 5ah na akciji 5000 din,jos malo pa kao za parkside.Ја теби рекох. Знам радионицу која годинама користи само Бош,никад проблема. сад су узели најјаче батерије пар комада да пробају.
Slažem se sa kolegom @RatkoPa da je Gama Alati jedna od boljih prodavnica.Normalno sve,dobijes racun garanciju,prodavnica regularna
Prodavnica alata, mašina i pribora Bosch, Makita, Dremel ... | Gama Alati
Najpovoljnije cene originalnih profesionalnih i hobi alata. Kompletan asortiman Bosch, Makita, Metabo i ostalih programa električnih alata,dodataka i pribora. Isporuka sa lagera!www.gama-alati.rs
Našao sam bas kod njih na sajtu samo moram zvati sutra da proverim,55000 ceo komplet,ispade za jedan hilti bez neki dinar 3 bosa,što bi Muja u vicu rekao Fata ja Fata al dva puta je dva puta.Normalno sve,dobijes racun garanciju,prodavnica regularna
Prodavnica alata, mašina i pribora Bosch, Makita, Dremel ... | Gama Alati
Najpovoljnije cene originalnih profesionalnih i hobi alata. Kompletan asortiman Bosch, Makita, Metabo i ostalih programa električnih alata,dodataka i pribora. Isporuka sa lagera!www.gama-alati.rs