Kremator
Član
3m je, uzmes jos jedan od 4, a u taj stavis teflonski buzir da ti bude eventualno za aluminijum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prije toliko godina su LI baterije bile kao jednorozi pa se i nije nesto koristio alat na baterije koji treba vise struje , veliki udarni teski i neprakticni sa NiCd baterijama , a i Milvoki nije bilo ni u prvih deset u europi barem , onda je bio u modi kod profesionalaca koji su koristili baterijski alat u zutoj boji isto proizvodjaca preko bare, hajp oko milvokija je od nedavno. Kad si video u ono vrijeme elektricara u pogonu morao je imati zutu baterijsku busilicu i fluke instrumente i knipex rucni alat a za milvoki nisu ni culi.Pre 20g Nebojša ne bi imao ovaj problem. Tada su stvarno pravili kvalitetan izdržljiv alat za profesionalce (pričamo o udarnim odvijačima na baterije). Bili su u vrhu sa novim modelima, istraživanjem i unapredjivanjem. I danas rede to i trude se da unapredjuju i ostanu na vrhu ali su se izgleda zagubili u toj trci koliko će Nm da odvrne novi model tako da je kvalitet počeo da trpi. Ne verujem da je to kako bi uštedeli pare jel im alat košta dovljno kako ne moraju da ubacuju jeftine delove.
U zadnjih desetak godina zna se da Milvoki nije više to što je bio. Mislim i dalje je to dobar alat ali nije više na vrhu. Tačno se i zna koji modeli imaju koje mane. To što ih ljudi hvale i kunu se u njih uglavnom je na račun stare slave. Mislim ima i sad modela koji rade super i ne kvare se. Ali ima dosta koje će izneveriti.
Šta su ono bili kvarovi kod tebe? Jedan elektronika a drugi?
Dobro mozda sam malo preterao kad sam napisao 20g. Evo sad sam baš i ja gledao, prvi MILWAUKEE udarni odvijač je izbačen 2008.Prije toliko godina su LI baterije bile kao jednorozi pa se i nije nesto koristio alat na baterije koji treba vise struje , veliki udarni teski i neprakticni sa NiCd baterijama , a i Milvoki nije bilo ni u prvih deset u europi barem , onda je bio u modi kod profesionalaca koji su koristili baterijski alat u zutoj boji isto proizvodjaca preko bare, hajp oko milvokija je od nedavno. Kad si video u ono vrijeme elektricara u pogonu morao je imati zutu baterijsku busilicu i fluke instrumente i knipex rucni alat a za milvoki nisu ni culi.
Mislim da ova zadnja dva i dalje stoje.Kad si video u ono vrijeme elektricara u pogonu morao je imati zutu baterijsku busilicu i fluke instrumente i knipex rucni alat
Napravi i produzetak crijeva za gas. Ja sam napravio od jedno 8m sa istim brzim spojkama. Npr kad sam radio supu , na viljuskar ide samo aparat a boca stoji dole negdje , isto i za pravljenje bindera dole, pomjeram samo aparat.@MOMOSARIC Gledao sam te manje boce prvo,ali cenovno izadju i najskuplje koliko sam primetio.A nzm koliko moze trajati,nemam nikakva iskustva sa co2 aparatom,tj jos ni ovog nisam upalio od kako je kupljen.
Sad je tako kako je,za kolica nije problem velika boca,za nju sam je i napravio,tj dve takve da stalno budu na kolicima,cist co2 i mix argon ako bude bilo potrebe.
Inace poli kabel ,valjda se tako zove,to gde prolazi zica ,je kratak.Sad kad aparat stoji na kolicima,meni se ne svidja koliko mogu dohvatii sa tim kablom,nisam merio jel to 2.5 ili 3m ali je svejedno kratko ....
Koliko imas Milvoki uredjaja kuci?Dobro mozda sam malo preterao kad sam napisao 20g. Evo sad sam baš i ja gledao, prvi MILWAUKEE udarni odvijač je izbačen 2008.
Ali su vrlo brzo napravili prodor na držištu i uspostavili sebe kao jednog od vodećih prozvodjača u ovom polju. Što znači da ti prvi modeli svakako nisu imali probleme ni blizu kao ovi današnji.
Naravno razvoj ovih urdjaja je pratio razvoj litijum-jonskih baterija koje su sa druge strane pokrenute razvojem mobilne telefonije.
Pre implemetiranja pomenutih baterija nijedan profesionalc nije ni pomislio da koristi aku udrni odvijač. Kada se tačno desila ta promena da aku odvijači (i ostali alati) budu prihvatljivi za profesionalce. Rekao bih pre nekih 15 god.
Mislim da ova zadnja dva i dalje stoje.
Zašto pitaš to? Ako nemam bar 10-15 nećeš smatrati moje mišljenje relevantnim?Koliko imas Milvoki uredjaja kuci?
Evo sad sam saznao gledajući ovaj video od gore da Milwaukee (ono drugo se lakše piše al je bezobrazno ) nije baš samo Američki brend. Imaju fabrike u Kini, Tajvanu, Meksiku i Vijetnamu. Ali udarni su made in USA
Normalno da ne čini ali jako puno govori o majstoru. Sad kad su majstorske dnevnice na istorijskom maksimumu a solidan profi alat dostupan na svakom koraku i na svaki mogući način plaćanja jako je neozbiljno da majstor nije u stanju da priušti sebi kvalitetan alat.Po tebi ,alat čini majstora ili ........ ?
Malo si čudno izneo svoj stav .Bosch ,Makita .....su i te kako profi alati.Normalno da ne čini ali jako puno govori o majstoru. Sad kad su majstorske dnevnice na istorijskom maksimumu a solidan profi alat dostupan na svakom koraku i na svaki mogući način plaćanja jako je neozbiljno da majstor nije u stanju da priušti sebi kvalitetan alat.
Možda je moj izraz polubogalji malo čudan ali ja drugačije ne mogu da opišem ljude koji dolaze da rade ko da su ih kere cepale sa lopatom nasadjenom na granu od ringlova, sekirom tupom ko mali prst i držaljem od metle, bez goriva za motorku, kolicima sa ispuštenom gumom itd. Pri tome dnevnica 100 do 150 evra.Malo si čudno izneo svoj stav .Bosch ,Makita .....su i te kako profi alati.
Raditi teške poslove sa nekvalitetnim alatom nije samo neucinkovito već i opasno po zdravlje.Dobar majstor popravi avion uz pomoć štapa i kanapa. A šta bi tek bilo da ima fensi alat?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока