Kremator
Član
U trenutku kada sam ja platio oko 3500din, ima dosta jeftinija varijanta ali meri do 550c, pa reko kad je bal nek je maskenbal...Пошто је?
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U trenutku kada sam ja platio oko 3500din, ima dosta jeftinija varijanta ali meri do 550c, pa reko kad je bal nek je maskenbal...Пошто је?
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Je l' može link sa alija?
Simpaticna spravica, ides i meris sve redom od zamrzivaca, preko rerne pa u furunu ...Мож' слободно да бациш то - сотим ниш' не мо'ш да термички обрадиш.
Још забавније је кад се докопаш термовизијске камере, тек онда сконташ гдје су све проблеми.Simpaticna spravica, ides i meris sve redom od zamrzivaca, preko rerne pa u furunu ...
Мислим да има - мала буџа која се убоде у УСБ порт.Ima li neka jeftinija varijanta, npr. kao dodatak za telefon?
Ima li neki video na jutubu o kaljenju u "kucnim" uslovima?Bitno je samo da usjaš vrh. Da li ćeš to da radiš na kovačkoj vatri, sa plamenikom ili možda velikom lupom na suncu... manje više je sve jedno.
Jedino je važno da čelik ugreješ na odredjenu temeraturu (oko 800C°) gde kreće da sija naranžastom svetlošću i gubi magnetna svojstv i nakon toga ga naglo rashladiš.
Naravno potrebno je posle i da ga temperiraš kako ne bi bio previše krt.
Imaš koliko hoćeš. Samo kucaj na engleskom mada ćeš naći i na srpskom verovatno.Ima li neki video na jutubu o kaljenju u "kucnim" uslovima?