Imam istu radi posao, jedino sam ja napravio crevo od 10metara, ovo fabricko mi je kratko bilo
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam istu radi posao, jedino sam ja napravio crevo od 10metara, ovo fabricko mi je kratko bilo
Znam da kinezi stoje iza toga,ali ipak neki evropski brend daje garancuju kvaliteta.Zar za kzubr nekazu da je Ruski?Pa taj tvoj WURTH je kinez. Tako da ipak nisi zavrsio sa njima
Па лепо, пише К(као) зубр, значи оригинална копија!
Колико сам видео, "Kzubr" је само нека марка, баш као и "Royce" (плава је њихова боја; има чак и код нас апарата за заваривање те марке) , једне те исте кинеске фабрике са баш широким асортиманом производа. Сазнао сам то када сам гуглао име кинеске фабрике које сам видео на кутији неког "Kzubr" алата.Па лепо, пише К(као) зубр,значи оригинална копија!
Crevo i glava za mazalice obavezno. Ova na mnogo mesta neće moće da pridje, Takodje nemoj žaliti pare i kupi onu što ne mora da se drži. Pisali smo već o njoj ovde. Prodaje je čaln foruma, rezerne gumice dobiješ, ja sam zadovoljan. Znači mnogo jer ne treba 2 čoveka za podmazivanje.
Donji ćošak ispod šarke,pa dijagonala prema rukohvatu jer imas na sredini letvuInače da li je neko sklapao dosta okvira od drveta tipa prozori, vrata, komarnici. Skoro sam naučio da jačina četvrtaste konstrukcije (od npr. letava) ako je sa jedne strane prikačena na šarke mnogo zavisi kako se eventualna dijagonalna letva postavi.
E sad ja nisam stavljao dijagonalu već jednu letvu po sredini. Deluje to i ovako dovoljno čvrsto, ali imam jedan L profil viška pa bi da ga iskoristim. Koji ugao najviše trpi opterećenje?
E da ,rijesen je misterijInače da li je neko sklapao dosta okvira od drveta tipa prozori, vrata, komarnici. Skoro sam naučio da jačina četvrtaste konstrukcije (od npr. letava) ako je sa jedne strane prikačena na šarke mnogo zavisi kako se eventualna dijagonalna letva postavi.
E sad ja nisam stavljao dijagonalu već jednu letvu po sredini. Deluje to i ovako dovoljno čvrsto, ali imam jedan L profil viška pa bi da ga iskoristim. Koji ugao najviše trpi opterećenje?