Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na netu postoji shema aparata koja je bitna kod popravke , ali ne postoji shema upravljacke elektronike. Kad kazes bio kod dvojice , znaci vidjeli shemu i energetska elektronika vjerojatno u redu jer bi je popravili a kvar je vjerojatno u upravljackoj elektronici. Nisu nasli kvar , ekonomski neisplativo da gube vrijeme bez sheme i servisnog uputstva , unutra su procesori , ili je neki od procesora krepao i stvar je NE POPRAVLJIVA jer proizvodjac ne prodaje programiran procesor/e ili mikrokontrolere , a inace su zakljucani i nemogu se ocitati programi ni kad su ispravni. Odnosno popravljiva da kupis citavu upravljacu plocu koja pretpostavljam kosta kao takav dobar polovni aparat.Imam povoljnu ponudu za aparat za zavarivanje ESAB LUD 320W. Neispravan je. Neradi ni elektroda ni žica.
Radio sam sa njim prije nekoliko godina i imao je povremen problem. Vari i na prekide prekida luk a žica, vario co2, udara u materijal.
Prikazivao je i neku grešku ali se nesjećam broja. Memorija radi i vjerovatno se može naći.
Dali je moguće detektovati kvar i pronaći djelove?
Bio je kod dva majstora. Jedan elektroničar a drugi navodno popravlja aparate za zavarivanje. Nisu riješili problem.
Baci ga u potok, pogotovo ako su ga već dvojica čačkala Kad kažeš ne radi, neće uopšte da se pokrene ili neće da pokrene luk?Imam povoljnu ponudu za aparat za zavarivanje ESAB LUD 320W. Neispravan je. Neradi ni elektroda ni žica.
Radio sam sa njim prije nekoliko godina i imao je povremen problem. Vari i na prekide prekida luk a žica, vario co2, udara u materijal.
Prikazivao je i neku grešku ali se nesjećam broja. Memorija radi i vjerovatno se može naći.
Dali je moguće detektovati kvar i pronaći djelove?
Bio je kod dva majstora. Jedan elektroničar a drugi navodno popravlja aparate za zavarivanje. Nisu riješili problem.
Otišla upravljačka, popravke nema osim ako nemaš nekog doktora za elektroniku koji je spreman da se igra, a cena nove ti je tu oko 1000+ €.Programi rade. Koje god dugme pritisnem ono reaguje i ponudi izbor.
Ne pokreće luk ni na elektrodu ni na žicu.
Ne zabrinjava me šta će da bude od njega. Nije moj. Raspitujem se dali može, kako može, ko može.
Nista nema od tog tipa,moj Kzubr je stojao ravno godinu dana kod njega i na kraju mi ga je vratio.Znam za ovog lika da popravlja aparate, pokusaj da ga kontaktiras pa vidi sta ce ti reci.https://www.facebook.com/profile.php?id=100063895971753&mibextid=ZbWKwL
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Na YT nekad deluje ubedljivo ali iskreno sam malo sumnjao, u nekim situacijama ne odise nekim velikim znanjem.Nista nema od tog tipa,moj Kzubr je stojao ravno godinu dana kod njega i na kraju mi ga je vratio.