Sapatnik
Član
Пази да се не отрујеш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj kondenzator sluzi za aktiviranje indukcionog releja za paljrnje svetla u komorama hladnjace, ja verujem da se to moglo resiti za naizmenicnim prekidacima ali verovatno standard hladnjace to ne dozvoljava!! Dal vlaga ili nesto drugo??
Stvarno nisam do sad bio u takvoj prici pa ne znam, a da se pohvalim prosle nedelje sam poceo da radim kao sef odrzavanja hladnjace i pratecih linija u Celarevu Delta je u pitanju i od sad verujem da cu vas pitati za mnogo stvari iz oblasti elektronike to stvarno nikad nije bila moja oblast interesovanja a sad sam primoran da neke stvari naucim
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Mislis amonijak.Mislis zbog ULLO rezima ili?
Zbog sistema?
Taj azot u komorama nije zezanje, vrlo je opasno i mora se voditi racuna!!!!
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Na tim kompresorima i generatorima azota radi tehnologАзот и амонијак, ко ради на компресорима мора да има добро знање. Код мене у фирми су ти мајстори фино плаћени.
Elektroleum uzima neke stvari od mikroprinca pa ce ti tamo mozda biti jeftinije.Slobodno poručite sa linka što vam je dao @Xone i ja odatle poručujem Elektronske komponente ako ne mogu da nađem na kelco.rs ili na elektroleum.rs
Da tačno slažem se u potpunosti s vamaElektroleum uzima neke stvari od mikroprinca pa ce ti tamo mozda biti jeftinije.
Odgovorio vam je @dobrodol samo da dodam još ako se pojavio Beli dim elektro motor je završio svojeSlab sam sa znanjem oko elektro motora, na srafilici Bosch 12v pojavile se varnice iz motora na delu gde su cetkice, znaci li da je gotov?
Rastavio sam je, dosta metalnog spona je bilo, izduvao sam ali i dalje je isto.
Spasao bih je smeca ako je moguce, motor mogu sam da promenim.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока