guest 43101
Član
Tetka iz nemačku, iz beč?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mislis na primanje poste u drugoj drzavi. Adresa primaoca je tvoje ime i prezime ,postanski ured ,posta kako se vec zove ,adresa poste i natpis"poste restante"Kako ono ide postanska adresa?
Pitam za druga
Pre bih rekao da misli na noćno oduzimanje u istoj državi. Zato ga pita za adresu.Ako mislis na primanje poste u drugoj drzavi.
Cigan pozarevackiJesi bosanac
U srećna vremena kutija 30x30 i poklopci sanduka za municiju tačno se uklopili,a imaju i "ivice" pa mogu i sitne stvari da se drže bez da se otkotrljaju ispod ojačano šparingom i možeš da stavljaš šta hoćeš.Cela jedna strana radionice je odradjena u jednu veliku policu.I ankersiana i za pod i zid.Из Салаковца!
Него, је л' се ко од вас занимао ненаменском употребом свих оних CD, UD, CW, UW плеканих профила за гипсане плоче и одговарајућих носача разних форми? Питам јер сам видео пре неки дан клип неког типа који је од тих профила направио стелаже за којекакав алат за своју радионичицу. Изгледа као интересантно и довољно чврсто решење за одређено оптерећење, али ја те профиле никад у животу нисам држ'о у рукама и не знам ни каквих их све врста има, па зато и питам.
Ja neću da se složim sa ostalim komentarima i mislim da je to apsolutno izvodljiva ideja. Ne znam tačno na kakvu primenu misliš (ako može link za video) ali smatram da mogu podneti odredjeno opterećenje. E sad zavisi na koji način i za šta se koriste. Pogotovo ovi CW i CD kada se uzme u obzir težina i cena verujem da mogu podneti dosta opterećenja ako se postave kako treba.Из Салаковца!
Него, је л' се ко од вас занимао ненаменском употребом свих оних CD, UD, CW, UW плеканих профила за гипсане плоче и одговарајућих носача разних форми? Питам јер сам видео пре неки дан клип неког типа који је од тих профила направио стелаже за којекакав алат за своју радионичицу. Изгледа као интересантно и довољно чврсто решење за одређено оптерећење, али ја те профиле никад у животу нисам држ'о у рукама и не знам ни каквих их све врста има, па зато и питам.