Lentic_98
Član
A kod mene na kzburu za 2.5 treba da je na displeju 380-400 a za 3.25 mora do kraja da okrenem tockic na oko 500
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene ovo podseca na mastilo za pecate .Jel ima nesto ovako kod nas da se kupi ?.Ova boja za oznacavanje.
Da se razumemo ovaj aparatić kao i svi ovakvog kalupa su stvarno dobri.... Prvo mali su i lako ih je preneti drugo švajsuje kao lud... Ja sam sa takvim aparatom vario osovinu na maloj prikolici i mogu da ti kažem da je salio var neverovatno dobro.... Međutim izgleda mi da sam ga tom prilikom preopteretio i digitalni potenciometar mi sada ludi nikad ne pokazuje stalnu amperažu... Doduše može se s njim variti ko zna odprilike amperažu po ruci i topljenju...Kod mene na kinezu (Boxer sa Supergoldyja) je potenciometar nakon određenog vremena počeo pokazivati normalnije. Kao nov ja za uspješno zavarivanje s 2,5 elektrodom pokazivao 120-130 A, a sada istu elektrodu tali bez problema kad je na displeju 80 A.
Problem bude ako prestane taliti elektrode.
Da to nije mozda ona kontrast boja za trazenje pukotina posto ne mogu da pustim video? Ako ti to treba onda imas A i B komponentu. Dodje oko 15e po komponentiJel ima nesto ovako kod nas da se kupi ?.Ova boja za oznacavanje.
И на мом старом варстроју 160/180 су се обрисале ознаке па онако офрље подесим амперажу, а како користим само један тип електрода ради без проблема. По потреби мало смањим или повећам, али завршава посао.Moj WALMER 180 A je posle mozda 6-7 godina koriscenja poceo da pokazuje na displeju neku bezveze amperazu. Recimo nekad pokaze i 300 A ili nekad na istom polozaju potenciometra pokaze 20 A, a sledeci put 150 A. Uglavnom znam po polozaju potenciometra da ga nastelujem tako da uopste i ne gledam sta pise, a bitno je da dobro topi elektrodu.
Виђао сам својевремено по Нету рецепте за тај стругарски мурећеп. Потражи, па можда ти се допадне да сам смутиш који деци те текућине.Jel ima nesto ovako kod nas da se kupi ?