Biće ali od 4ah, ona smart 4500 dinara
A sta je razlika te smart u odnosu na onu sto nije smart? Imam i jednu i drugu ali ne kontam razliku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće ali od 4ah, ona smart 4500 dinara
Koliko god da je kvalitetna svjetlost prolazi . Ako je brzina reakcije npr 3 milisekunde tj 3 hiljadita dijela sekunde , a brzina svjetlosti tolika da predje 300metara u milionitom dijelu sekunde , prakticno znaci da od momenta bljeska do reakcije , tj te 3 milisekunde svjetlost nesmetano ide u oko.Pitanje ko ima supe,hale,iskustva,T40 krovni lim,na koliko moze/treba biti rastojanje da kazem,letvi,tj stafli,metalnih profila,na kojim se srafi lim.
@MOMOSARIC Koliko kvalitetne ?,podesi osetljivost na max.Meni na Optrel nisam primetio ikakvih problema,iako mi nije osetljivost na max.Kad je na max smeta i sto je vrh elektrode svetao ,tj uzaren,nece da ugasi tamno dok ne prodje par sekundi kad se elektroda ugasi...
Ja bi to bacio u staro gvoždje i kupio novi. Da rizikuješ da ti otpadne usput i neko pogine zbog toga?Napukao mi jedan liveni distancer za duple tockove od mtz.kojom elektrodom zavariti?
Medjutim kad pocnes da koristis automatsku masku vise nikad ne moze da ti se desi da te uhvati var sto se kaze, odnosno da te zaslepi. Sto se neiskusnima prilicno cesto desava i ume da bude prilicno nezgodno. Jos jedna bitna stvar je ta sto je automatska maska i pre pocetka zavarivanja zatamnjena na 3 tako da ta svetlost sto prodje nije tako jaka kad stigne do oka pre nego maska odreaguje.Razmisljam danas nesto. Automatske maske za varenje , ma kolko kvalitetne bile , morale bi stete vidu bar dugorocno . Svaki put kolicina jake svjetlosti zavrsi u oku??
Nikad ne reci nikadnikad ne moze da ti se desi da te uhvati var sto se kaze, odnosno da te zaslepi.