Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Klip zardjao u gurnjem delu predpostavljam. Neće to biti problem. Plus za godinu dana nije to duboka rdja.Greskom tamo napisano 25kg, ima 15kg.
Ova je dole pustala ulje dizala je ali kad stoji iscuri ulje.
Na kraju od stajanja 1 kli je nekih 5cm korodirao za godinu dana kako je kisnula.
WebastoГрејач расхладне течности са пумпом.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Moram i ja moj sutra da slikamГрејач расхладне течности са пумпом.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Oko 100 rsd bez PDV.Posto se sad krece cena gvozdja ?. ,profilne cevi,jel jos preko 100 din ?.
Biće ali od 4ah, ona smart 4500 dinaraAko imaju performance baterije uzeo bih od 8ah za brusilicu najvise.
Tasto moj je kupio tu pumpu, kao da izvlaci ulje iz auta tj motora, on probao, pa zvao mene da mu pomognem i na kraju smo ipak morali dole na karter, nesto nam nije bas islo.Ja sam pre desetak dana kupio onu malu pumpu za izvlačenje ulja iz auta, na 12V. Bila je ispod crvene. Nadao sam se da ću naći moment ključ ali ga nije bilo, pa onda kad sam već potegao do Vrbasa kupih tu malu pumpu. Nisam je još ni izvadio iz kutije.
Uzgred, kad je reč o alatu iz Lidla, nisam ga puno kupovao jer nema Lidl-a u mom mestu, jedino kad se zadesim u Vrbasu ili NS i kad mi je usput svratim do Lidla. Od onoga što sam kupio, do sad sam koristio par puta udarni odvijač (zeleni i manji crni) i šrafcigere. Šrafcigera imam dosta, uvek se kupi po koji na pijaci ili vašaru (jer ne mogu da odolim kad vidim kavlitetan za malo para), ali sam primetio da se u poslednje vreme najradije hvatam šrafcigera iz Lidla (bili su po 100 din/kom). Ne znam koliko su kvalitetni, ali mi nekako drška baš odgovara...