grunt
Član
Кирај то чувамо за себе кад будемо старији да ремонтујемо бићемо још гориAl ste vi neki .Ne biste dali starijim ljudima da se zanimaju .Ne može sve da se popravi ali .....bar nešto "čeprkaju" da im prođe vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кирај то чувамо за себе кад будемо старији да ремонтујемо бићемо још гориAl ste vi neki .Ne biste dali starijim ljudima da se zanimaju .Ne može sve da se popravi ali .....bar nešto "čeprkaju" da im prođe vreme.
Mi smo nosili u trstenik.rade za sad.Jel ima neki majstor da remontuje dizalice ?
Imam neku marke "Beli manastir" kao omanje prase velika, dizala je ali curi ulje dole ovde u okolini nece majstori da urade kazu kupi za par crvenih novu.
U pravu si, nisam se njih ni setio.Mi smo nosili u trstenik.rade za sad.
Ne možeš baš za par crvenih da kupiš takvu. Ta tvoja verovatno je kvalitetnija od jeftinih kineskih tako da se isplati remont. Da je neka mala onda ne bi bilo isplatljivo pošto maltene isto posla ima oko te male koliko kod velike. Ja sam dve uradio sam, ali može biti problema tu. Sa jednom sam imao velikih muka prilikom rastavljanja + naći odgovarajuće gumice i semeringe... Uradi se al je zajebancija velika.Jel ima neki majstor da remontuje dizalice ?
Imam neku marke "Beli manastir" kao omanje prase velika, dizala je ali curi ulje dole ovde u okolini nece majstori da urade kazu kupi za par crvenih novu.
Uzmi odgovarajće elektrode za varenje gusa. Ne moraš ništa specifično. Tražiš u radnji ko što sam ja napisao ovde. Uzmi par komada pošto nisu baš jeftine. Napravi brusilicom dobar kanal i polako da ne pregreješ materijal. Kad osetiš da se ugrejalo saćekaš koj minut pa nastaviš.Pomagajte majstori, može li se ovo zavariti i čime?
Krenem danas da sameljem meso, počnem stezati za sto i puče k'o ledenica.
Najlakše bi mi bilo da kupim novu, ali je mašinica odlična i uspomena od pokojnog ujaka pa je moram vratiti u funkcionačno stanje. Ako ne može zavarivanje napraviću namjensku stegu, ali bih radije da bude bez dodataka.
Najbolje da variš u Tig.Pomagajte majstori, može li se ovo zavariti i čime?
Najlakše bi mi bilo da kupim novu, ali je mašinica odlična i uspomena od pokojnog ujaka pa je moram vratiti u funkcionačno stanje. Ako ne može zavarivanje napraviću namjensku stegu, ali bih radije da bude bez dodataka.
Probaj prvo pre svih tih skupih egzibicija da zavariš to običnim co2 aparatom....Pomagajte majstori, može li se ovo zavariti i čime?