Momo koji je po tebi ok za do 20e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I moj stari PODEBLJA amperazu kaze to na 75_90A sa 3,25 je sviranje pesme vrsnjakuProbao sam dosta aparata, a i sam imam dva komada. Kad kazem dosta mislim i na vrhunske marke. Medjutim, nijednim nisam zavarivao na 80 ampera sa 3,25 elektrodom. Za moje potrebe je przim od 100 do cak 120 ampera, a sprzio sam do sad stiotine kg elektroda.
Imamo motor, nego je monofazna instalacija..Za takve stvari uzmi trofazni motor.
I svima -30Prodam takvih godisnje do 20ak u radnji . Samo sto je ovde takav 13ak evra
Samo onaj sto je Sinisa postavio . Da pise na njemu hydro temp , pa kolko kosta .Momo koji je po tebi ok za do 20e?
Kako mislis?I svima -30
Uradiće posao. Ne može da se poredi sa trofaznim i ko što kolega reče to gotovo sigurno nema tu snagu koju je kinez napiso. Ali za namenu za koju je potreban i više je nego dovoljan. Ja ne razumem zašto većina ljudi preteruje sa snagom motora koji se kače na mašine za mlevenje.Nije za mene.. nego sada gledam cene, mozda je isplativije uzeti monofazni motor vidim da na kp ima od 3kw , kinez pretpotstavljam, za nesto preko 100e, hocel da vrsi poso' monofazni kao trofazni? u pitanju je mesaona za meso do 30kg.