AcA OPEL
Član
A kako si honovao cilindar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam, hilzna je nova vec uradjena..A kako si honovao cilindar?
Onda je mogao i da ne farba, po toj logici. Btw, samo sam se nadovezao na Arkadijevo zapažanje da je žuta baš ružna i odskače od ostatka mašine.Ko da je to bitno .
Nego kako je rijesena blokada cilindra , nevidim tzv kocku ? Imo sam sa tim problematiku ,jel ona negdje ispred i komandno crijevo?
I ja imam isti, zadovoljan sam, rekao bih da je precizan.Ovakvog imam dosta dugo, dobar je i precizan.Elparts Herth+Buss Antifriz tester – Profi tester za merenje tačke mržnjenja - Dragićević Auto doo - WebShop
Ispitivač antifriza: Merni opseg od [°]: -40 do -1°C Širina [mm]: 107 Visina [mm]: 134 Dubina [mm]: 41 Dužina creva [mm]: 200 Težina [g]: 120 Materijal: Plastika Usisni volumen [ml]: 45 Ispitivač antifriza je robusni, merni uređaj koji vrlo precizno prikazuje temperaturu rashladne vode. Zbog...dragicevicauto.rs