Xone
Član
Ovaj je star ali je nekorišćen plaćen 500din deluje ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
У јуну била оваква:Zna li neko gde u lidlu ima da se kupi aku brusilica ?u Vs i Pa nema.
Već sam pisao da sam od tri koje sam uzimao, sva tri vratio jer to jednostavno nije to.Aku udarni odvijač Parkside iz Lidla ove jeseni nije položio test. Menjao sam točkove na autu koji sam kupio letos i nijedan od 20 šrafova nije uspeo da odvrne.
Taj ako ne moze da odvrne onda je na granici kidanja sraf...sraf 12 mm sam pokidao sa njim.Ja sam zadovoljan...pokoji ako bas ne uspe da odvrne taj je bas muski zategnut.a brusilicu cekam vec godinu dana,pa nikako.Aku udarni odvijač Parkside iz Lidla ove jeseni nije položio test. Menjao sam točkove na autu koji sam kupio letos i nijedan od 20 šrafova nije uspeo da odvrne.
Pretpostavio sam da je zbog mesta, moglo bi se naci drugo resenje da im je u interesu da prodaju, mogli bi jedan dan u sedmici recimo da iznesu po par alata...Немају места да то стално држе у рафовима, али код нас немају ни онлајн продавницу, па да купиш шта ти треба у време кад теби треба.
Ја сам пустио пелцер ћекајући мали дихт-абрихтер. Био претпрошлог новембра и од тада - кића.
Ovo je aparat od 150-160a, zar nije bolje kupiti Hugong, WTL ili Jasic iste snageJel ima neko ovakav Kzubr, interesuje me kako su se pokazali, planiram da pazarim...
Novi model, samo mma, mig mi nije potreban...
Stari model 400a sa mma i mig ima drugar u radionici, koristi se skoro svakodnevno, radi par godina bez greske vec.
Da zanemarim taj njegov primerak, za svaki koji znam, ljudi imaju samo reci hvale...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Uz ovaj kzubr dobiješ kratke kablove od 16 kvadrata i loša klješta za masu sve ovo ćeš morati brzo da zameniš a što se kvaliteta tiče boli su sigurno i imaš garanciji 2g.Znam za realnu Amperazu.
Oni su skuplji od ovog, misljenja sam da je slican kvalitet.
Imam ga ja već 2 godine, radi savršeno. Naravno kablovi su bili loši i odmah sam zamenio da valja.Znam za realnu Amperazu.
Oni su skuplji od ovog, misljenja sam da je slican kvalitet.