mirko67
Član
Јел то округло, правоуглог или профил неки?
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da vam ne obljašnjavam korak po korak odradite ovako i var će vam izdržati svako opterećenje (Tačnije cimanje).Na kraju dana steta. Kao kisica poce , i radnik da uveze prikolice sa kuruzima pod supe . Ovu jednu , tehnostroj,zakaci za prednji kraj veceg traktora da ju ugura . Smota pod vecim uglom i slomi rudu. Sta raditi? Otkivana , neki materijal.
Plan mi je variti . Urezati klin okolo , ne preveliki . Prvi red rosfrajnom elektrodom u dnu , a poslije co2 , ili bazicnom ? Sta kazete ? Ili mora samo neka tzv gusana elektrod?
Misliš da je to dovoljno? Ma ja bi nju privezo sajlom za neko drvo i zadnju poteznicu, a napred zakačio bar dva traktora od jedno 100+ks ali ne da vuku jedan drugog tj redno, nego jedan pored drugoga. Da isprobaš opterećenje u X. Traktoristi po mogućnosti da budu sa traktorijade dooobro nabrijani, i to je otprilike to.Dali da jurezem konus skroz do sredine i odmaknem dijelove recimo 0.5mm ili da plici konus urezem? Svakako cu kad uradim " testirati" malo sa trzanjem pod teretom i bar prvih oar voznji staviti lanac.
Obavezno odmah okali kada zavrsis zavarivanje ....Ok imas smisao za humor . A kako bi ti uradio zaozbiljno?
Nisam kalio . Predlazes da sam trebao kaliti?Obavezno odmah okali kada zavrsis zavarivanje ....
Ma gde bre, salim se... dobro si ga zavario.Nisam kalio . Predlazes da sam trebao kaliti?
Ma kakvi, Precvikano iz prve. Vidi se po strukturi loma.Nije mi jasno kako to tako da pukne,deluje masivna ruda.Mora da je vec bilo napuklo mozda,dobro sto je i puklo u dvoristu.