dusanboss
Član
Veruj mi imao sam više puta sitacije da su mi tražili orginalnu kutiju. Da li je to politika firme da se smanji broj reklamacija, najverovatnije da.Sva tehnika, ne samo Lidlova može da se reklamira i vraća bez ambalaže,zamisli da čuvaš ambalažu ceo garantni rok
Zato i pitam. Verujem da u Lidl neće biti problema jer su veoma liberalni što se reklamacija tiče tako da ću da bacim kutije jer mi smetaju i nerviraju.
Mislim dalek put smo prešli od sećam se 90-ih kad je garncija bila misaona imenica do danšnjeg vremna gde odneseš alat sa računom i niko te ništa ne pita. Čak možeš da ga vratiš samo zato što ti se ne svidja.
Sećam se vremena kad gotovo niko nije davao nikakve garancije. Probaš aparat u radnji, radi-radi i to je to. Račun da čuvaš ne vredi ti jer računi nisu ni postjali. (mislim jesu ali niko ih nije izdavao). I dan danas kad god mogu probam nešto kada ga kupim u radnji. Mislim jeste da svi uvaže garanciju, ali ja moram da donesem taj uredjaj nazat u radnju pa da čekam dok oni zamene i porave što zakonski mogu i do 30 dana. Onda moram opet da udem do radnje po uredjaj. A sve bih to izbegao da sam na licu mesta probao. Inače nisam to ranije radio dok mi se 3 putanije desilo da kada donesem kući nešto ispostavi se da je neispravno.
Eto barem je to u vezi tih garancija otišlo ka boljem u odnosu na stara dobra vremena. Ne znam kakav je slučaj bio pre rata sa računima i garancijama?
Poslednja izmena: