Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino što mi treba na bilo kojoj brusilici je zaštita na prekidaču da ne startuje sama.Par puta mi se dogodilo da jurim brusilicu po radionici kad u toku rada nestane struja, pa i zaboravim na nju dok ne dodje strujaPa nije to stara iskra brusilica nesalomiva pa kad upalis, od vibracije plombe ispadaju, tetive rade sto na sat a kad je ugasis kao da cekas mlazni motor da se zaustavi. Posle nje slike pred ocima kao crt monitor na 60hz, pocnes da pred sobom prepoznajes viruse u vazduhu
Nema tu popravka , koristi ako mozes.Nakon sad mislim 3 godine,imam prvi problem sa zelenim aku Parkside udarnim odvijacem,samo sto je za bitove model,nema onaj kraj za nasadne kljuceve.Uglavnom problem je u prekidacu,zadnjih 20-ak % hoda ne radi,tj kako pritiskam prekidac kad dodjem skoro pred kraj on ugasi masinu.Moze ona tako raditi ali treba mi cesto sva snaga kad zavijam neke srafove ....rastavio sam je i otvorio prekidac,ja tu ne vidim nista,mislio sam da je puno prasine posto sam je koristio jako puno i ne bas uvek u cistim uslovima,ali nema niceg unutra,cisto.
Jel se moze zameniti prekidac,jel bi odgovarao od nekih drugih busilica ?.Kontam tu nema neke fine elektronike,valjda ,pa da elektronika sa busilice tipa ne ocitava prekidac ili tako nesto .... .
A busilica neupotrebljiva , ne bi izbusio rupu gdje hoces ni pod raznoPokojni otac i ja radili neku prikolicu a naša velika crkla. Donese jedan poznanik iskru a na njoj originalni prekidac izbačen a ubačen klik-klak kablovski 1/0 prekidač. Jedan pali i gasi a drugi radi
I dan danas imam jednu naj vecu iskru iz 1979g kad je moj stari ucio zanatPokojni otac i ja radili neku prikolicu a naša velika crkla. Donese jedan poznanik iskru a na njoj originalni prekidac izbačen a ubačen klik-klak kablovski 1/0 prekidač. Jedan pali i gasi a drugi radi
Ja nisam sreo nijednu a da joj onaj prekidac za cekic radi kako treba.A busilica neupotrebljiva , ne bi izbusio rupu gdje hoces ni pod razno
To sa grafitom je najprostije i najgore moguće rešenje.Nema tu popravka , koristi ako mozes.
Pretpostavljam da je elektronika kao na ovom snimku
Gledaj na sniku tocno u 4:40 kad izvadi plocicu i okrene , dolje imas mehanicki potenciometar , odnosno nanesen grafit po kojem klizi dugme i ocitava polozaj, kako je to mehanicki sistem i kod max snage imas i najvise vibracija i onda ti je i pojelo zadnjih 20% hoda potenciometra.
Kvalitetnije imaju ocitavanje preko hal senzora , nema kontakta pa tu nema ni habanja.