Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lisicarka je po meni vise za grede, cijevi metalne itd. Ubodna je za ove akrobacije, posebno gdje nisu pozeljne varnice.Ubodna testera sa listom za metal i kasnije turpija.
Lisičarka sigurno nije za to.
Da! I hoću svoj dinar nazat!Platio si dinar vise ako sam dobro shvatio?
7000 din. Problem je u tome što je iznad kofera stojala fluorescntno narandžasta cena na kojoj je pisalo AKCIJA !!! Aku bušilica 4999din! Kada sam platio vidim da nije 4999 već 7000. Zato sam je i uzeo jer i ja znam da se kreće oko 7k.Crna bušilica-šrafilica je išla oko 7-8k uglavnom, za 5k nikada nije bila do sada koliko ja pratim Lidl ponudu.
Ne znam u čemu je problem
Moraš da aktiviraš kupon na aplikaciji i skeniraju na kasi QR kod sa Lidl aplikacije da bi ostvario popust.
Zakrivljen se koristi na mestima gde se ne može prići sa pravim.Ne mora biti zakrivljen, ja sam napravio prav. Isekao i obrusio od jednog starog pajsera za nameštanje guma. Poslužio i služi i dalje skidao klinove i na prikolici za stajnjak