Ja imam 400 model samo elektroda...Ma znam ljudi koji se bas bave bravarijom 99% ako ne i 100% sa njima odrade posao jace aparate i ne pale,samo prasinu skupljaju ...co2 gde tanje,gde neki zahtevniji varovi elektroda i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Preko 28 i veci od 28mm nasadni kovani kljucevi za 1/2 prihvat su skuplji jer tre da budu od jaceg materijala jer su laksi.Moje misljenje je da bi taj sa 3/4 prihvatom lakse odvio neki sraf na tipa 1000nm nego isti odvijac na isto nm ali sa 1/2 prihvatom.
Hoce i da zeza ako ti dugo stoje ploce,tj ne koristi se,iskrive se malo od stajanje i to oko ne primecuje i u radu od obrtaja zavije se sama od sebe ili ako si imalo negde je ,,pritisnuo,, u radu ili ako ti nesto zakaci dok radis sa njom. Obavezno ploce ili okacim ali preferiram da ih drzim u rafu a ispod njih papir ili stare novine i nikako jedna na drugu ako su razlicite.Imam problem sa bošovom brusilicom 180mm...zategne plocu da je kljucem ne moguce otpustiti maticu... a to se ranije nije desavalo
Imam i takva dva,zahvalni aparati i do sad se naradili posteno i otplatili sebe bar 4 puta,a ovaj je pomocnik velikom co2 u radionici i za teren,iskrivi ledja od froniusa i koga izmisli,170kila bakra lebac mu poljubim. Merkam i hugong extremig 200lcd i dalje ali zbog trenutnog nemanja para radice i ovaj lep posao i mozda zaradi za hugonga.Ja imam 400 model samo elektroda...Ma znam ljudi koji se bas bave bravarijom 99% ako ne i 100% sa njima odrade posao jace aparate i ne pale,samo prasinu skupljaju ...co2 gde tanje,gde neki zahtevniji varovi elektroda i to je to.
Nama se taj aparat vrlo slabo pokazao pa smo ga vratili i zamenili za stariji model od '500A' koji solidno radi.Stigla u ispomoc ljuta masina od 700a.....
Klasični bez sata? Hmm ne znam koliko je dovoljan. Za neke potrebe svakako. Moje mišljenje je da za sve ispod 1/10 nikako nije praktičan.Bolje sa satom a i za to za sta sluzi, dovoljan je klasicni.
Od mene preporuka da zaobidjes wurth. Stvarno ne znam ko im pravi ali su strasno losi. Posle desetak merenja vec se rasklimaju
Kako se pokazao? Jel si zadovoljan sa njim? Negde sam citao da nije bas za preporuku.Ja imam insize - https://www.sualati.com/Pomicno-digitalno-merilo---1108-150-insize/proizvod/3583 , vrsi pos'o.
"A i za to za sta sluzi" je napisanoKlasični bez sata? Hmm ne znam koliko je dovoljan. Za neke potrebe svakako. Moje mišljenje je da za sve ispod 1/10 nikako nije praktičan.
Kako se pokazao? Jel si zadovoljan sa njim? Negde sam citao da nije bas za preporuku.