Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda nemoj bacati pare bez veze. To će ti odraditi bilo koje. Ja sam uzeo iz Woby Haus. Defnitivno jedne od jeftinijih. Nosač je 800 sa jednom krunicom, a posebno krunice su oko 300. Ja ih imam već neko vreme i izbušio sam ne nešto mnogo, ali više od 4 rupa i ne primećujem da im fali ništa.Ma bukvalno 4 rupe u kupatilu, i 4 u kuhinji. Da razvedem cevi za grejanje.
Druže jel si imao hemiju u školi A I fizika nije na odmetNe bih to nazvao baš burnom reakcijom. Niti bi tovatnu mast nazvao hidrokarbonatom. Plus sam kontakt kiseonika i masti ne bi doveo do reakcije. Potrebna je i varnica i opet to sagorvanje ne bi bilo ni blizu burno kao u slučaju mešavine kiseonika i nekih drugih isparljivih materija koje će obezbediti neuporedivo više molekula koji mogu da reaguju u kratkom vremenskom inervalu i naprave eksploziju.
Verjem da postoji razlog zašto se boce kiseonika ne podmazuju, ali ne verujem da je to zato jer će doći do eksplozije u slučaju kontakta kiseonika i masti-ulja.
Nisam, išao sam do petog razreda.Druže jel si imao hemiju u školi A I fizika nije na odmet
Hmm, imam li burnu reakciju? Stvarno bih vole da vidim gde je to neko potvrdio eksperimentom. Dakle mast, u kontaktu sa kiseonikom pod pritiskom da izazove eksplozijuUlja i masti su hidrokarbonati, kad u jednačinu dodaš čist kiseonik pod pritiskom imaš burnu reakciju i eksploziju.A ako si imao hemiju u školi onda znaš šta se oslobadja pri burnim hemijskim reakcijama