Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rade sve sto se ovde pise da je jako opasno. Uz sve to menjaju boce rukama zamascenim uljem i tovatnom mascu.Sta to tacno rade sa njima ?.
Сада питам оца и каже да, да масним рукама се не сме дирати и ништа се не подмазује. Е реко свака ти част добро нисам подмазао са ВД-ом да лакше иду вентили.Pogledaj kroz staklo u satovima od oksigena, skroz dole piše ne podmazuj. Isto tako piše na etiketi koje u zadnjih par godina zalepe ispod ventila.
Нашли би те у ФекетићуСада питам оца и каже да, да масним рукама се не сме дирати и ништа се не подмазује. Е реко свака ти част добро нисам подмазао са ВД-ом да лакше иду вентили.
То је и мој матори обожавао да пуца, још кад је спаљивао ауспухе од мотора, е тек је то била игранка пуцало рафално као калашњиков. Мени, се једном ручка упалила кад инфаркт нисам доживео мало се распустила штопиксна и плане,али мали пламен као од упаљача нисам знао дал да бежим или шта да радим. А мој матори само дуне угаси пламен и вари, као да ништа није било.Kiseonik hoce da eksplodira kad zamastis sve
Bez zezanja hoce
Vise se neuki ljudi boje nego sto je opasno, prosle jeseni kod drugara radim autogenim on kupio da ima ali ne zna radit, zetva kombajn stao lezaj na biteru u dvoristu 30 ljudi i pivo MAJMUNSKO ostrvo se napravilo
Ja razvukao creva i secem zapali se regulator za sekundu prazno dvoriste ja krpu i ugasim
A milion puta sam namerno pucao brenerom da se dokonjaci razbeze
Nista to nije tako opasno, i vozamo te boce i slupa se manometar i svasta
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
RotorImam problem sa bušilicom, proradi samo kada je prodrmam, na par sekundi i ugasi se. Prilično varniči kada se upali.
Da li da tražim loš kontakt ili je nešto drugo u pitanju?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk