MOMOSARIC
Član
Sjekao si kosuljicu elektrodom? Jel nisi ostetio kuciste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sjekao si kosuljicu elektrodom? Jel nisi ostetio kuciste?
Da li je mozda iz prednjeg mosta mtz traktora. Brze je da ga ne prepaljujes vec na na svakih 90 stepeni malo zatopis da se usija , poslije hladjenja se skupi i izvadis rukom van, nema ostecenja na lezistu a ni popravke.Pa vidi se na drugoj slici da skoro nema ostecenja,to sam poravnao kasnije brusnim kamenom na busilici,jedva da se primeti nesto.
Mislio sam na ovaj što je postavio član Obi ,na CO2 varijantu.Pa ako koristi elektrodu 3,25, možeš variti šta hoćeš.
Mada, dodaj malo pa uzmi aparat od 160A, da imaš rezervu snage a i da ima bolju intermitencu(vreme neprekidnog varenja).
I mene treceg zanima u vezi ovog aparata , moze li to posluziti ? Jel to ide bez boce sa onom gasnom zicom? Jel skupa ona itd?Mislio sam na ovaj što je postavio član Obi ,na CO2 varijantu.
Dosta je i 5 ako ne varis puno i dosta je laksa od one od 10...A koju bocu kupiti , da bude lako prenosivo. Jel 5L premalo ilo 10 L ? Jel treba paziti na nesto?
Kod nas po oglasima 10L sa manometrom puna oko 130e , jel to premalo za nesto sto je bezbjedno?
Moram malo prouciti , a i kako se bezbjedno rukuje stim . Jel ima neko link nekog sazetog uputstva rada sa co2 aparatima?Овде је потребан атест боце. Или нема пуњења. Не знам како је код вас регулисано.
To to je obican zrak manje vise, jedan dio ugljen dioksid i dva dijela kisika. Nazovi nekog sa pika ko se bavi time i on ce ti sve objasniti. Vecinom ti dodje boca sa atestom, novim ventilom i puna.Moram malo prouciti , a i kako se bezbjedno rukuje stim . Jel ima neko link nekog sazetog uputstva rada sa co2 aparatima?
O CO2 se uči u osnovnoj školi Nema čega da se plašišMoram malo prouciti , a i kako se bezbjedno rukuje stim . Jel ima neko link nekog sazetog uputstva rada sa co2 aparatima?