Moze on jos tako ici ,kazu cak je zvucao odlicno xd.A opet salu na stranu,koji od nasih traktora bi tako isao sa tolikim luftom u lezajevima radilice ...za 5 sekundi bi razbio radilicu ili nesto drugo da motor ne moze raditi vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Francuzi recimo sa 1.2 motorima imaju alnaser visoko i pristupačan,dva šrafa dugačka do bola.Okastim ti život presedne dok odviješ jedan nasadni možeš da zavučeš ali da jebuckaš račnu na sitno letnji dan do podne ili da skidaš hladnjak,akumulator.Što moraš razgovor da spuštaš na lični nivo? Nisam se složio sa tobom oko upotrebene vrednosti ovog tipa ključeva i ti odmah pišeš da je to zato što ja ustvari i ne odvrćem šrafove. Zašto bih uopšte pisao bilo šta o ovome da odvrnem po neki šraf godišnje kao što ti kažeš? Nisam ni profisionalni mehaničar da dnevno odvrćem stotine šrafova, ali sam ih odvrnuo savim dovoljno da mogu izneti mišljenje.
OK nismo smo se složili oko korisnosti pomenutog alata, napadni moju izjavu i porušije argumentima, a ne da prestavljaš mene kao nekredibilan izvor pa si zato ti u pravu, a ja nisam.
Imaju ovi ključevi primena za koje su idelni samo kažem da su ograničene. Ta skučena mesta na autu gde bi dobro došao ovakav ključ nekad budu toliko skučena da ne može ni običan okasti da se stavi na šrav, a kamoli glomazna glava ovog ključa. Gde god može da pridje glava, pritom ne može gedora, a za običan ključ nema dovoljno prostora za rotaciju ovaj alat je super i uštedeće vremen i nerviranja. Kažem samo da ja nema naviku da ih koristim i kad nadjem na takve šrafove gde bi mi oni olakšali život obično se setim ključa kad je posao već pri kraju.
Placa se kako su ti objasnili karticom, na ovom linku kad se logujes onda ti pokaze da je to cijena baterije odnosno recimo na tom linku mi pokaze 19.85E baterija plus 14,20E postarina i vrijeme dospijeca posiljke je 30 septembar , tako da to na linku nije uopste povoljno iako tako izgleda.18V 21V 2 in 1 bürstenloser elektrischer Schlags ch rauber 1/2-Zoll-Elektrowerkzeuge 15000amh li Batterie LED-Licht an Makita-Batterie anpassen - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
kako ovo funkcioniše? KAD ,KAKO KOME SE PLAĆA i koliko I na kraju kad stigne?
Nemoj da se zalećeš Kineski marketing je djavolja stvar, slika i naznačena cena obično nemaju dodirnih tačaka, pa tako za ovo 1,500 din ti je samo baterija + šiping 3,20018V 21V 2 in 1 bürstenloser elektrischer Schlags ch rauber 1/2-Zoll-Elektrowerkzeuge 15000amh li Batterie LED-Licht an Makita-Batterie anpassen - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
kako ovo funkcioniše? KAD ,KAKO KOME SE PLAĆA i koliko I na kraju kad stigne?