putin
Član
Imas li info sta je sa zglobnog traktora koji se nalazi tamo, jel prodaju?Ako slučajno nekog zanima probni sto za IMT hidraulicne pumpe ima dva komada na prodaju u Dobanovcima u bivšem IMT remontnom centru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas li info sta je sa zglobnog traktora koji se nalazi tamo, jel prodaju?Ako slučajno nekog zanima probni sto za IMT hidraulicne pumpe ima dva komada na prodaju u Dobanovcima u bivšem IMT remontnom centru.
Ne nalazi se više tamo,nema skoro pa više ništa,sad su došli braneri i bageri,seku i ruše redom.Imas li info sta je sa zglobnog traktora koji se nalazi tamo, jel prodaju?
Masala, znaci neko je pokupio masine za dzabaNe nalazi se više tamo,nema skoro pa više ništa,sad su došli braneri i bageri,seku i ruše redom.
Mašine i sve ozbiljno je otišlo odavno,ostale su koje kakve sitnice.Masala, znaci neko je pokupio masine za dzaba
Vidi na otpad ako mozes da nadjes balans stangle za male pare. Od kamiona i autobusa su jos i deblje.Treba mi materijal za siljke za utovarivac 480_500mm na prepustu, za djubre, misle'o sam fi26 - 1730, 4730.. ali u kg u ponudi imam 1530 fi26, i 4320 fi28, ovaj 4320 pise da je namenjen za cementaciju, ali koliko vidim ima solidnu zateznu cvrstocu, da li stavljati njega, ne znam koliko je elastican i zilav uopste?
hugong ili jasic uzmi.Da li je bolje uzeti ova Jasic ili neki Kzubr? Koristio bi se samo za C02 zavarivanje. Ne bi se koristio za profesionalno već za oko kuće,mašine i tanje materijale.
https://www.sualati.com/jasic-mig-120-a-n2a1-sa-opremom/proizvod/17415#detaljnije
Ja montirao za tovarenje rolo bala , sipka oko 40mm , metar ili duzu od materijala koji si naveo 4732.4 , bale imaju oko 200 do 280kg , natovarila sigurno ne manje od 500 i istovarila i nista joj nije , samo je jedna sipka, zasiljena na kraju , montira se u leziste , ne zavaruje se..Materijal za cementaciju ti sigurno nije za tu namenu.
Čak ni Č.4732.4 nije dovoljno čvrst i opružan za tu namenu iako ima 850N/mm2.
Treba ti nešto opružno sa preko 1300 N/mm2.
Kada bih ja pravio sebi verovatno bih uzeo parabolične gibnjeve i rasekao uzdužno na potrebnu širinu.
Torzione šipke ili stabilizatori su dovoljno čvrsti, ali može biti problem zavariti ih.
Ako ipak oćeš brzo, kupi 4732.4 to ti je najčvršće od materijala iz radnje.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Do koje debljine materijala bi mogao da vari ovaj jasic od 120 A?hugong ili jasic uzmi.