Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odvrtali smo ih i pre njih, al kad ih jednom probaš teško se vratiš na staro . Jedino ako baš moraš.Da nema tih udarnih odvijaca stvarni ne bi imali cime odvrtati srafove
Vrijedi, i ta osmica ce ti nekad zatrebati pa ces se pokajazi sto nisi uzeo. Kod mene se barem svi ti kljucevi koriste, osmica malo rjedje.
Nemas upotrebu zato sto ne koristis kljuceve ili odvrnes po neki saraf godisnje. Da krenes raditi malo oko mehanike vidio bi kolika im je upotreba, i i tad bi shvatio zasto se prave svakakve vrste kljuceva. Pogotovo kod auta gdje je sve jako tijesno.Imam nekoliko veličina ovakvih ili sličnih ključeva. Iskreno nikad ih ne koristim prvo što nemam naviku drugo ne vidim baš mnogo situacija gde bi im našao praktičnu upotrebu u kojoj bi bili ispred običnih ili gedora ključeva.
Očigledno se lik zajebava, ali ima tu i malo istine. Neko ko radi za 2000, a ima kući ženu i decu mislim da sigorno neće da se otvori 500+ din za jedan obrok.Ako treba na jelu da štedim da bihh kući doneo dnevnicu jebeš taki poso.
Jel misliš da kod nas nema GMO hrane? Uvozimo meso iz Argentine, melko u prahu itd. Nešto sumnjam da dobri naši političari i nadležne institucije vode računa da to što udje strogo nije GMO. Čak me to što je nešto GMO I ne brine mnogo, pitanje šta još mi jedemo.Роба из мађарске а да је повољна има неколико класа. Треба знати да је код њих дозвољен гмо и да иако има заставу мађарске (као нека сигурност) дозвољено је мешање свега и свачега у одређеном проценту. И наравно то је роба са истеком рока за 10 - 14 дана. Оно што нема етикету или је оштећена заобићи. На сиревима пише од чега су, 90% биљни али иду као алва, знају како да их направе. Кућна хемија добра, вреди сваке паре и то купујемо. Код прашка за веш и шампона који се продаје као роба из мађарске има и подвала али види се разлика у амбалажи, ако је и мало чудна заобиђи.
Što moraš razgovor da spuštaš na lični nivo? Nisam se složio sa tobom oko upotrebene vrednosti ovog tipa ključeva i ti odmah pišeš da je to zato što ja ustvari i ne odvrćem šrafove. Zašto bih uopšte pisao bilo šta o ovome da odvrnem po neki šraf godišnje kao što ti kažeš? Nisam ni profisionalni mehaničar da dnevno odvrćem stotine šrafova, ali sam ih odvrnuo savim dovoljno da mogu izneti mišljenje.Nemas upotrebu zato sto ne koristis kljuceve ili odvrnes po neki saraf godisnje. Da krenes raditi malo oko mehanike vidio bi kolika im je upotreba, i i tad bi shvatio zasto se prave svakakve vrste kljuceva. Pogotovo kod auta gdje je sve jako tijesno.