Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam taj, ali mogu ti reci da za manje pare ima WOMAX 100L sa dve glave. Ja ga imam par godina, koristim ga skoro svakodnevno i mogu reci da vredi.Jel ima neko ovakav kompresor i kako su se pokazali
https://novi.kupujemprodajem.com/al...fiair-50l/oglas/151580828?filterId=3548305065
Pazi samo da ti ne bude mali protok i boca, za poljoprivredu makar 100l sa dobrim protokom. Jos sebi napravis pistolj za izduvavanje, na metalnu cijev navaris prikljucak za zrak a vrh malo stanjis da ima jaci pritisak. Izduvas kombajn gospodski.Jel ima neko ovakav kompresor i kako su se pokazali
https://novi.kupujemprodajem.com/al...fiair-50l/oglas/151580828?filterId=3548305065
Nema... kljesta su bila u ponudi a komplet USAG srafcigera je vec bilo rezervisano.Dobra cena,ima li toga još?
Pa verovatno ti je otišao radi toga što svakako nije namenjen da radi sa gedorom 24, odnosno da zavrće navoje M16.I ovaj lidl je brushless samo je ostao bez prenosa izmedju motora koji jako lepo radi i udarnog-rotirajućeg dela. Inace mislio sam do skoro da nemam potrebe za tim aku udarnim odvijacima dok nisam uzeo ovaj iz lidla i zapravo video koliko ga cesto koristim. Jos uvek ne mogu da prezubim i predjem na makitu za koju i dalje mislim da nemam potrebe i da je bezobrazno skupa u odnosu na bilo koju konkurenciju mada dobar alat nikad nije skup. Rešen sam da iz lidla ne kupujem vise nista što ima kabel da se ubode u struju,dao sam šansu ovim aku zajebancijama pa cu videti dokle ce trajati. Mogu reci da crna aku brusilica sa 4 ah baterijom jako lepo odradjuje posao na terenu.
Kod njih je uvek kocaka. Ima stavri koje su provereno dobre kada se pogleda odnos cena/kvalitet, a ima i djubra raznog. Treba znati šta uzimaš npr. zeleni udarni i crna aku brusilica potpsujem da su ok..I ovaj lidl je brushless samo je ostao bez prenosa izmedju motora koji jako lepo radi i udarnog-rotirajućeg dela. Inace mislio sam do skoro da nemam potrebe za tim aku udarnim odvijacima dok nisam uzeo ovaj iz lidla i zapravo video koliko ga cesto koristim. Jos uvek ne mogu da prezubim i predjem na makitu za koju i dalje mislim da nemam potrebe i da je bezobrazno skupa u odnosu na bilo koju konkurenciju mada dobar alat nikad nije skup. Rešen sam da iz lidla ne kupujem vise nista što ima kabel da se ubode u struju,dao sam šansu ovim aku zajebancijama pa cu videti dokle ce trajati. Mogu reci da crna aku brusilica sa 4 ah baterijom jako lepo odradjuje posao na terenu.
Koji tačno zupčanicu su ti otišli? To je problem sa Parside, što ni jedan deo ne možeš da nađeš. Verovatno može iz Kine da se naruči, ali moraš da znaš šta tražiš.Ja imam zeleni Parkside udarni na 1/2 cola. Nakon 3 godine i 2 meseca samleo je zupcanike. Koristio sam ga umereno, samo za tockove automobila i jos po nesto sitno. Otvorio sam ga u zelji da ga popravim, ali servis na koji su me uputili iz lidla nije imao rezervne zupcanike.