mirosti
Član
Ma taj Sachs je projektovan za dvotaktol ili sae30/40, tako da mu je sve kvalitetnije čista premija.. Ja sam došao do nekoliko tuba 'Low Smoke' Divinola od po 250ml, koristim ga trenutno za sve 2t mašine.
Zaista manje dimi, a nema nikakav miris.
2,5% kao i uvek.
Momo, nema logike da ti je ležaj otišao od sintetičkog Castrola. Po logici stvari prvo je trebao zalepiti klip ako je benzin bez ulja.
Zamenio sam nekoliko klipova u slučaju kada je greškom usut čist benzin. Ležaj nikada nije otkazao.
Ležaj otkazuje skoro isključivo od loših semeringa.
Doduše, najača sintetička 2t ulja se slabije mešaju sa benzinom i uglavnom su predviđena da se pumpicom mešaju sa benzinom. Ali na motornoj testeri sa onoliko vibracija nema šanse da se ne izmeša.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Zaista manje dimi, a nema nikakav miris.
2,5% kao i uvek.
Momo, nema logike da ti je ležaj otišao od sintetičkog Castrola. Po logici stvari prvo je trebao zalepiti klip ako je benzin bez ulja.
Zamenio sam nekoliko klipova u slučaju kada je greškom usut čist benzin. Ležaj nikada nije otkazao.
Ležaj otkazuje skoro isključivo od loših semeringa.
Doduše, najača sintetička 2t ulja se slabije mešaju sa benzinom i uglavnom su predviđena da se pumpicom mešaju sa benzinom. Ali na motornoj testeri sa onoliko vibracija nema šanse da se ne izmeša.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka