Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Greje to dobro,samo moraš voditi računa da uvek ima dovoljno kiseonika u prostoriji, jer ako nema dovoljno kiseonika onda nema potpunog sagorevanja i nastaje ugljen monoksid, a pri idealnom sagorevanju prevladala ugljen dioksid i vodena para, a i proizvodjači se ogradjuju da se ne koristi u prostorijama gde je loša provetrenost i da se ne greju prostorije male zapremine tj da se uzme optimalan top u odnosu na volumen prostorije.Ovo je ne malterisan hangar. Kapija 7m koka ne dihtuje,ima tu dosta spoljnog vazduha. Najvise me interesuje koliko to moze da ugreje,da nije prevara i bacanje para.
Ja imam mali womax od 10kw i onu bocu od šporeta grejao sam sve i svašta vrlo zahvalna stvar stvarno vrlo brzo zagreva, za hale i radionice extra. Nije jeftino troši dosta gasa. Ima zaštitu u slučaju da nestane struja zatvara se gas. Treba da bude provetreno odnosno nije baš pogodno za neke male prostorije. Pošto imaš otvoreni plamen treba voditi računa i o opasnosti od požara (neki drugi gasovi i tečnosti u radionici na primer)Da li neko ima iskustva sa plinskim topovima za grejanje hala?
Vidim u Wobiju da ima Womax top na butan.
Da li vredi to uzimati ili ne?
https://www.wobyhaus.co.rs/gasni-grejaci/27494-grejac-gasni-w-hgg-30