Alati i radionice

Ja imam kzubr cut100, vuce struju sa dve faze, do 15-16mm moze da pravi normalan rez da kazem, a grubo da krati do 25mm, intermitenca ~ 60% na 100A, a 100% na nekih 65A valjda, ajd ovako , nemam neka velika iskustva, ali sam zadovoljniji sa njom nego sto sam bio sa hugong extremig180, neko pausalno poredjenje, i teza je ne kilo da kazem... nema sad na kp, za 650e je bio kzubr cut150, full 3 faze , iz nekog mog iskustva sa cut100, mislim da bi bio full zadovoljan sa 150 - kom, i da napomenem da je nisam koristio previse, onako usput, gde je imalo smisla.

Daleko veca prednost u odnosu na obicnu lemilicu na 220V, gledacu sto pre da je nabavim.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

To sam ja skontao pre oko 2 godine,odlicna stvar,imam pored nje 2 lemilice na struju,nisu ni jednom koriscenje otkad imam ovo.Vec sam pisao o njoj ovde pre neki mesec,lemio sam hladnjak sa njom,savijao plastiku i gomilu drugih stvari ni sam nzm za sta je sve nisam koristio,vecinom koristim direktan plamen,bez tog vrha.

Arkadije, jel postoji povoljnija alternativa ili bas ovu uzeti?
Na nekoj "akcij" je 4600rsd trenutno.

Nisam siguran za gasnu, znam acu da je bila.

Da bila je i gasna pre oko godinu dana, možda i više.
f657d5934c0372aab788a96894e20965.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Imao je i Parkside gasnu,nzm za cenu.Meni kad je trebala gasna kupio sam je mislim u Woby House,nzm ni ja koliko sam je tad platio,nije to skupo sad ako je 4-5k din,vredi te pare jer meni jos uvek radi bez problema.

@mims Pa bas i ne,i ja sam ga gledao,ali on vecinom popravlja stvari oko hidraulicnih cilindara,to mu dodje oko 80% njegovih video klipova.Pakistanci su za njega pojam,on samo ima opremu vrednu stotine hiljada eura,kad tako nesto imas mozes napraviti sta hoces.Pakistanci prave nesto od maltene niceg,to je vec zanimljivo :).Ako bih hteo nesto napraviti sam kod kuce sigurno neces gledati njegov kanal,nego neke Pakistance,niko od nas nema kuci radionicu sa stotinak hiljada eura opremom.

Poslednja izmena:
Jeste, oprema ce sama da se kupi i da ti napravi sta pozelis. Pratim ga redovno i covek ima ozbiljan pristup poslu. Radi i druge stvari osim hidraulike i bez obzira sta radio uvek se posveti poslu, obrati paznju na najsitnije detalje.

XD,pa ja nigde nisam napisao da je neprofesionalan ili sta vec 🤨 .I ja sam ga poceo gledati odavno ali u zadnje vreme sve manje,mnogo su mi korisniji video klipovi kako nesto pakistanci poprave/naprave nego on.

Ja imam kzubr cut100, vuce struju sa dve faze, do 15-16mm moze da pravi normalan rez da kazem, a grubo da krati do 25mm, intermitenca ~ 60% na 100A, a 100% na nekih 65A valjda, ajd ovako , nemam neka velika iskustva, ali sam zadovoljniji sa njom nego sto sam bio sa hugong extremig180, neko pausalno poredjenje, i teza je ne kilo da kazem... nema sad na kp, za 650e je bio kzubr cut150, full 3 faze , iz nekog mog iskustva sa cut100, mislim da bi bio full zadovoljan sa 150 - kom, i da napomenem da je nisam koristio previse, onako usput, gde je imalo smisla.
Kako sa dve faze? Cut 100 bi trebao da radi na 3 faze.

Ма мислим, поред специјализоване платформе какав је "Јутјуб", од којих типа заради нешто и на прегледима, није ти тешко да лопаташ по "Фејсбуку", на коме клипови нису приоритетна ствар? Да ме не разумеш погрешно - пишем ово као неко ко је недруштвен тј. не воли друштвене мреже, па и не налази нешто занимљиво у таквом формату.

Gde se nalaze ti oglasi na fb ?,za prikljucne masine,prikolice itd,jel ima neka posebna grupa za to ili kako to tamo ide ?.

Nazad
Vrh