Alati i radionice

Extremig 180w, a gledam za drugi isto hugong samo bolje modele 200lcd, pmig200 ili bogami cak i 300lcd mozda ::sramota:: , jes skup ali je tri faze... jesu to drugacije masine ali moj stari rade koncar na 155A i ovaj hugong sto sam imao na 155A ne mogu bas da se porede...

Probao sad srafilicu na brzinu, rekao bih da ce za mene biti odlicna.

Poslednja izmena:
Ja kontam da je kinez bolji

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Recimo koncar na max 170A, elektroda 3.25, do pola elektrode mozes da varis normalno, vec posle elektroda pocinje da se pregreva i mnogo brzo da se topi.

Ja 3.25 na 135 teram , na manje ako je tanji materijal, 2.5 i manje... 100A je malo za 3.25, samo za nesto tanje.... za 170 bi bila 4-a prava mera, 5 je vec za +200A rekao bih..

Zavisi od tipa elektroda,a nebi me cudilo i od proizvodjaca,ja varim iskljucivi sa Jasenicama.Nisam sad vario preko mesec dana zaboravi se,ali garantujem da ne varim sa tako vecom amperazom.Na 135A 6010 elektroda jos i moze valjda,ali 7018 bude mnogo tecna,mozda u horizontali jos i ide ali u vertikali je lose.Par cm debljine sam zadnji put vario.

Na kraju napiši koliko para traže za pravljenje cilindra.
Pošto sam ja plati zamenu gumica 50 evra za jedan klip za prikolicu, da ne kažem remont, jer je ostalo prljavštine gore na klipu.

Nazad
Vrh