Alati i radionice

Товат маст и старе крпе нагурати у лежај. Са старом осовином удри и полако ће избијати. Треба времена и технике али излази.

Da, prodju kroz lezaj i hvataju unutrasnji deo. Za Unior ili Gedore neke cene od 500e pa navise. A ovo je oko 80e. Video i neke fore na yt gde kvase papir i napune rupu pa kada nabiju osovinu onaj papir izbaci lezaj.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Ja sam to radio sa hlebom, uzme se sredina iz hleba lepo se umesi rukom i nabije se u lezaj koliko god moze stati i onda neka osovina ili slican materijal da bude na knap se nabija cekicem i ide kao metak

Имали смо неке главчине на торзији, и покојни отац је тако вадио лежајеве. Нека праисторијска не знам како су то вадили пре 50 година.

Dakle, alat niko ne koristi? Da se ne trosim i ja onda... :)

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Svaki kinez,Parkside,Kzubur i ostala družina koriste lakirane alu provodnike.
Naravno. Ne bih nazvao lakiranjim, više je to elektrolitsko kodiranje bakrom. Što u mnogim slučajvemi i nije toliko loše ako se uštedi koji dinar, ali kablovi za varenje gde je mali napon, a velika amperza. Pritom se motaju nakon svake upotrebe... Ne bih nikako preporučio alu kablove za tu konkretnu namenu.

meni tad dosla sa baterijom,a imam i udarni sa baterijom pa menjam kad mi koja zatreba..mada obe pune uvek budu

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Paniram da nabacim neki nastavak redovne gedore i koristim kao odvijac. Na busilici to nekad znam zavrnem mali reducir gedora i radim a ovo ce biti jos bolje.onaj udarni odvijac je dosta tezak.

Nazad
Vrh