Sapatnik
Član
Товат маст и старе крпе нагурати у лежај. Са старом осовином удри и полако ће избијати. Треба времена и технике али излази.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ne bih se slozio. Lupio sam, ne znam da li koriste taj lakirani alu za ovakave kablove, ali ako ga koriste itekako smeta, prevnstveno zbog veće krutosti. Provodljivost je takodje manja... itd-Ništa ne fali aluminijumu,samo ga tako i treba platiti,a ne za lakirani aluminijum platiti kao za bakar.
Svaki kinez,Parkside,Kzubur i ostala družina koriste lakirane alu provodnike.Pa ne bih se slozio. Lupio sam, ne znam da li koriste taj lakirani alu za ovakave kablove, ali ako ga koriste itekako smeta, prevnstveno zbog veće krutosti. Provodljivost je takodje manja... itd-
Naravno. Ne bih nazvao lakiranjim, više je to elektrolitsko kodiranje bakrom. Što u mnogim slučajvemi i nije toliko loše ako se uštedi koji dinar, ali kablovi za varenje gde je mali napon, a velika amperza. Pritom se motaju nakon svake upotrebe... Ne bih nikako preporučio alu kablove za tu konkretnu namenu.Svaki kinez,Parkside,Kzubur i ostala družina koriste lakirane alu provodnike.