Mislim da ti ona izlazi u četvrtak na police.Ako budem imao srece zelena busilica je moja u ponedeljak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ti ona izlazi u četvrtak na police.Ako budem imao srece zelena busilica je moja u ponedeljak.
Jesi bar narucio 10-ak komada pa da ih valjaš po forumu ako bude valjalo?Ja sada planiram sa udarnim da radim sva šrafljenja holzšrafova i samorezaca.
Naručio sam sa aliexpresa i onaj adapter za pola cola na pola cola navoj za glavu, pa može sa njim i da se koriste burgije.
https://www.aliexpress.com/item/329...103222216739657161115292e6eb3!66841597981!rec
Ako budes u prolazu, svrati ipak i sutra.Pise od 23.
Aku bušilica-odvijač 20 V PABS 20-Li E6 - u Lidl Srbija
Aku bušilica-odvijač 20 V PABS 20-Li E6 - Snažan motor sa 2-brzinskim prenosnikom Brzostezna glava za burgiju sa radijalnim zaključavanjem i metalnomwww.lidl.rs
Imaš za taj udarni zvrk adaptere 1/4, 3/8 i 1/2 cola i onda lepo možeš da šarafaš gedorama. Ja kupio u wobihausu oko 400 dinara.Jesi bar narucio 10-ak komada pa da ih valjaš po forumu ako bude valjalo?
Nego,zar nije to previše obrtaja na udarnoj šrafilici za burgije za beton? Uzeo sam sad skoro onaj mali udarni zvrk u lidlu od 220 Nm i prijatno sam iznenadjen sa njom. Za sada.
E za ovo treba ekipa kad se radi iznad glave,dvojica da drže jedan da stistka prekidačProbajte sa ovom.
Pa nisi valjda probao da odvrćeš točkove sa tim adapterom od pola cola? I to još dva puta..Ti adapteri su slabi za taj odvijač, dva sam do sad polomio sa njom, onaj za 1/2 prihvatom. Treba da se uzme bas za udarni odvijač, ojačani.
Preko Alibabe. 11 dolara sa dostavomCena, gde si kupio...
Jeste da.Sta je to , jel neki famozni dodatak mazalici o kom se pisalo?