Mislim da ti ona izlazi u četvrtak na police.Ako budem imao srece zelena busilica je moja u ponedeljak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ti ona izlazi u četvrtak na police.Ako budem imao srece zelena busilica je moja u ponedeljak.
Jesi bar narucio 10-ak komada pa da ih valjaš po forumu ako bude valjalo?Ja sada planiram sa udarnim da radim sva šrafljenja holzšrafova i samorezaca.
Naručio sam sa aliexpresa i onaj adapter za pola cola na pola cola navoj za glavu, pa može sa njim i da se koriste burgije.
https://www.aliexpress.com/item/329...103222216739657161115292e6eb3!66841597981!rec
Ako budes u prolazu, svrati ipak i sutra.Pise od 23.
Aku bušilica-odvijač 20 V PABS 20-Li E6 - u Lidl Srbija
Aku bušilica-odvijač 20 V PABS 20-Li E6 - Snažan motor sa 2-brzinskim prenosnikom Brzostezna glava za burgiju sa radijalnim zaključavanjem i metalnomwww.lidl.rs
Imaš za taj udarni zvrk adaptere 1/4, 3/8 i 1/2 cola i onda lepo možeš da šarafaš gedorama. Ja kupio u wobihausu oko 400 dinara.Jesi bar narucio 10-ak komada pa da ih valjaš po forumu ako bude valjalo?
Nego,zar nije to previše obrtaja na udarnoj šrafilici za burgije za beton? Uzeo sam sad skoro onaj mali udarni zvrk u lidlu od 220 Nm i prijatno sam iznenadjen sa njom. Za sada.
E za ovo treba ekipa kad se radi iznad glave,dvojica da drže jedan da stistka prekidačProbajte sa ovom.
Pa nisi valjda probao da odvrćeš točkove sa tim adapterom od pola cola?Ti adapteri su slabi za taj odvijač, dva sam do sad polomio sa njom, onaj za 1/2 prihvatom. Treba da se uzme bas za udarni odvijač, ojačani.
Preko Alibabe. 11 dolara sa dostavomCena, gde si kupio...
Jeste da.Sta je to , jel neki famozni dodatak mazalici o kom se pisalo?