MOMOSARIC
Član
Pa ponesi ako moze pa probaj najsigurnije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ti taj Hondin agregat ima snage po fazi? Ako je 2,5kW ili više, mogao bi probati sa frekventnim regulatorom 220V / 3x220V.Da li ima neko od kolega ove kineske agregate trofazne. Ima ih raznih naziva,vecinom pisu da su 6kw iako svi znamo da nisu. Ako ima,koliko moze da pogone najvise jacine trofazne motore? Moze li recimo bez problema 2.5kw trofazni motor da pokrene i radi sa njim?
trenutno imam hondin agregat od 5.5kw i nece da pokrene trofazni motor od 1kw,problem jos nismo ustanovili sta je.
Veruj da mi to nema ko odraditi, tj trajalo bi previse i opet petljanje. Mislim da definitivno nesto nije uredu sa agregatom, ne mogu da verujem da agregat od 5kw ne moze da pokrene 0.75kw motor. Zato bi radije uzeo kineza novog i samo za to namenio i gotovo. Naravno ako moze i on da pogoni uopsteKoliko ti taj Hondin agregat ima snage po fazi? Ako je 2,5kW ili više, mogao bi probati sa frekventnim regulatorom 220V / 3x220V.
Jedino bi morao elektromotor spojiti na trougao da bi snaga ostala ista.
Recimo ovaj, koristio sam ih dosta, doduše nisam vezivao sa agregatom..
http://www.sah.rs/eds800-2s0022.html?___SID=U
Kineske kopije vecinom pise 6,5ks oko 200 kubika 4 taktni benzinci mogu najvise 550W monofazni pod opterecenjem da guraju , trofazno nista , japanci , njemci i italijani mogu koji su nominalno oznaceni 5.5kV generator, da guraju westfaliju muzilicu od 1,1kw trofaznu pod opterecenjom da guraju , provereno. Razlog je da imaju pogonske motore puno jace , nominalno preko 10kw.Da li ima neko od kolega ove kineske agregate trofazne. Ima ih raznih naziva,vecinom pisu da su 6kw iako svi znamo da nisu. Ako ima,koliko moze da pogone najvise jacine trofazne motore? Moze li recimo bez problema 2.5kw trofazni motor da pokrene i radi sa njim?
trenutno imam hondin agregat od 5.5kw i nece da pokrene trofazni motor od 1kw,problem jos nismo ustanovili sta je.
Baš. Evo i meni stigla brusilica danas kofer još već od tog i još prazniji.
Baš tako! Evo i mene u klubu, iako nisam planirao...Parkside je to, neka glupost mora da postoji..
I sad, hteo ne hteo, nateraće te da je napuniš da ne bude ružna kutija.
Kad su mene naterali, koji sam na Makiti, da potrošim preko 25 'iljada na meni omraženi brend, onda će svakog da navuču..
Ja sam pre par dana sa mojom dvorucnom busilicom busio burgijom fi 30 i kad je vec izasla burgija nekako zaglavi. Sreca pa ima kvacilo koje je odradilo svoje, a jos veca sreca da sam je stavio u stalak. Posle se razmisljam da sam kojim slucajem drzao u ruke kakav bi to ringispil bioSa tim drskama te okrene kao cigru ....zato je i drzao prekidac ne do kraja i pustio pre nego sto je probusila rupa,nije smeo da rizikuje da ga okrene par puta .