Alati i radionice

Rade se po precniku, vidi da ti izmeri da li ti pase... a inace 3m duzine je malo , 4m je minimum za iole komotan rad, ja sam pravio taj kabl, kupio na metar i muski prikljucak, drzac elektrode imao, sada bih pustio i 5m, jedino ukoliko mu ta duzina ne smeta nesto za rad, u planu je mozda kasnije da ovaj od 4 bude za masu, a da uzmem od 5m za elektrodu.

Poslednja izmena:
Kad bi znao Krematore kolko mi je sad ostalo kabla🤣 Sramota me prosto da ga razvlacim kad mi dodje neko. Tako da bi ovaj od 3m bio odlican.
Ima neki prikljucak koji je istog precnika i upada u aparat, ali nece lepo da se zabravi i ispada tokom rada.

Onda da kupim sve posebno pa sam da pravim. Nego nisu oni pipci isti, ako me razumete. Precnik prikljucka isti, ali pipci nisu i ne zabravi ga. Imam nove prikljucke, dzaba kad nisu identicni. Zato i pitam za standard da li ima neka oznaka za vrstu, podvrstu i slicno.

Kao što kaže Mirosti,za Dinsa konektor postoje dva tipa 9mm (10-25) i 13mm (35-70) e sad pipak može da se razlikuje ako su konektori (m/ž) različitih proizvodjača jer tu ne postoji standard.

Evo sad nadjoh kuci jedan koji se savrseno hvata na HUGONG, ali ne i na WALMER. Precnik je 9mm, znaci kabal 25 kvadrata najvise. Uglavnom cu nesto da napravim, valjda.

Evo sad nadjoh kuci jedan koji se savrseno hvata na HUGONG, ali ne i na WALMER. Precnik je 9mm, znaci kabal 25 kvadrata najvise. Uglavnom cu nesto da napravim, valjda.
Pravi, em je jeftinije em je bolje. Ovo kad kupiš ne znaš da liće presek da bude taj koji su navilim, ne znaš da li će čak mozda unutra da bude aluminijum....

Koji alat za izvlacenje lezajeva koristite? Mislim na one iz "slepih rupa". Vrede li nesto ovi sa KP do 58mm?

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Uglavnom pisu da su poljski, ima manji do 32mm i ovakvi do 58mm.
3f885217dddd2f54106ca2090678cbed.jpg

Ma ne vidi se lepo na slici. Sire se na kraju kako navijas ovaj deo.

Znaci mogu da se proguraju kroz lezaj koji izvlacis ?
Znam da mi je trebao neki alat za vadjenje lezaja sa rd , ali ovi nebi mogli . Tu je skidanje lezaja sa osovine ali okolo nema dovoljno prostora za radapciger

Nazad
Vrh