Kremator
Član
U drvo ce ici ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idi u Agromarket u Industrijskoj ima nov alat sa blagim oštećenjima ili bez ambalaže,za iste pare možeš da uzmeš Villager koji je klasa iznad Parkside.Imaš uredno i garanciju 2god.Ovo cu verovatno d-uzmem https://www.lidl.rs/p/renoviraj-i-p...ku-busilica-odvijac-20-v-pabs-20-li-e6/p57862 , jel bi na ovo mogle da idu i one baterije od 4Ah?
E sada jedno prakticno pitanje, juce radio 3/4 14 koraka navoj na strugu, nemam zupcanike za taj deo tablice na njemu, pa sam nesto iskombinovao preko metricke seme da mi masi jedan korak za 0.02, prihvatljivo, s obzirom da je bio u pitanju aluminijum.
Razlika izmedju sadasnje i te tablice je 8x, znaci treba da se ubrza prenos 8x. Poslednji par zubcanika je odnosa 4:1, odnosno pogonski 26z, a gonjeni 104z, i ja pausalno u glavi, samo cu im zameniti mesta pa cu dobiti 8x, medjutim to nije to, zamenom mesta se dobija 16x ubrzanje, i meni bi ustvari trebao par sa odnosom 1:2, jesam li u pravu?
Za zupcanike, ima ih lagerton, nis, ali po onome na sajtu nemaju sa preko 60z, da bih zadrzao priblizno osno rastojanje, veci treba da ima 90z...
Ime to sam radio za nuzfu onom bas malom srafilicom iz Lidla od 15e sa integrisanom baterijom.Samourezujuće vijke pri postavljanju limova na krov teško da će moći da zavija.
Varaš se. Šrafi kao u sir....Samourezujuće vijke pri postavljanju limova na krov teško da će moći da zavija.
Ja sada planiram sa udarnim da radim sva šrafljenja holzšrafova i samorezaca.Nije li udarni odvijac bolje koristiti za te srafove u drvo,lim,profilnu cev,nego ona kao obicna busilica ?.Kod udarnog ne trpi ruka a i puno su snazniji zbog veceg nm.