Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ima funkciju štemovanja tj čekić bez da okreće burgiju? Rekao bih da ima. Šta mu je ovo četvrto? Ima samo da vrti, da vrti + čekić, samo čekić i još nešto?Danas ga probao, za sad sam zadovoljan!!
Ovo je b2 model i nema 6 brzina kao b1 vec samo 2, zasto je tako ne znam.
Koristicu je verovatno i za busenje metala samo moram nabaviti klasican futer sa adapterom na ovaj sds...
Ovdje znam da pokvarenu bateriju reklamiranu i poslanu na servis , uredno vracena jer je garancija na baterije 6 mjeseci , jedino ako kod vas ne prodaje neki drugi lidlТи који сваки дан раде на крову нетреба но да купују Парксајд, то је јасно ко дан...
Иначе у Србији је на све гаранција 2 године (од алата).
Možeš ručno da šteluješ sekač.Da li ima funkciju štemovanja tj čekić bez da okreće burgiju? Rekao bih da ima. Šta mu je ovo četvrto? Ima samo da vrti, da vrti + čekić, samo čekić i još nešto?
Imam neki osjecaj da se u Lidlu kupuje i sto treba i sto netreba samo da se kupi . Nit je to nesto , niti je posebno jeftino , po te cijene ima takvog alata na vise mjesta .
Slazem se da im je marketing previše agresivan i da se sluze raznim prljavim trikovima tako da često se desi da iz Lidla izadješ sa nečim što uopšte nisi hteo da kupiš. Takodje pomisliš da si kupio nešto jeftino, ali kad posle kući pogledaš vidiš da si se zeznuo. Čak počinjem da sumnjam da lidl u svojim radnjama pušta neke frenkfrenkcije koje hipnotički deluju na ljudski mozak stavljajući te u stanje gde postaješ podlozan nepotrebnim kupovinama. Da li su u pitanju neki talasi, da li osvetljenje i raspored .. ne znam, ali znam da se čudno osetim kad god izadjem iz Lidla.Agresivan i ciljani marketing,njima psiholozi prave rasporede u radnjama,isto kao što Ikea pravi onaj lavirint u radnjama.
Prva je mislim samo okrece bez cekica, druga okrece + cekic, treca cekic sa blokiranim alatom i cetvrta cekic gde se alat moze okretati slobodno ili rukom...Da li ima funkciju štemovanja tj čekić bez da okreće burgiju? Rekao bih da ima. Šta mu je ovo četvrto? Ima samo da vrti, da vrti + čekić, samo čekić i još nešto?
Slazem se da im je marketing previše agresivan i da se sluze raznim prljavim trikovima tako da često se desi da iz Lidla izadješ sa nečim što uopšte nisi hteo da kupiš. Takodje pomisliš da si kupio nešto jeftino, ali kad posle kući pogledaš vidiš da si se zeznuo. Čak počinjem da sumnjam da lidl u svojim radnjama pušta neke frenkfrenkcije koje hipnotički deluju na ljudski mozak stavljajući te u stanje gde postaješ podlozan nepotrebnim kupovinama. Da li su u pitanju neki talasi, da li osvetljenje i raspored .. ne znam, ali znam da se čudno osetim kad god izadjem iz Lidla.
Za alat se ne bih slozio sa vama, mozda ne svaki, ali dosta toga stvarno jeste najjeftinije. Samo primer onog famoznog udarnog odvijača. Da li neko moze da pronadje jeftiniji u sličnoj kategoriji? Takodje i ova brusilica, gledao sam malo i ne mogu da nadjem jeftiniju pogotrovo sa motorom bez četkica.
Sad kvalitet naravno da nije vrhunski, mislim da varira od alata do alata i da moze da se desi da je nešto djubre totalno, ali moze da se naleti i na alate solidnog kvaliteta.
U kontekstu te priče treba dodati i tu garanciju koja se prihvata bez pitanja a koju neki najjeftiniji kinezi uopšte nemaju.
Jednostavno lidl pravi ogromne narudzbine alata tako da dobiju bolju cenu od drugih, a plus mislim da imaju neku foru tako da carinu ne plaćaju. Sve to daje im mogćnost da budu jeftiniji od konkurencije. Dodao bih da verovatno na Parkside liniju na prave neki profit već je to više metoda kako bi ljude privukli u radnje da pazare i druge stvari.
Kod dvojice mesara sam video da je koriste u tu namenu...Ta lisičarka možda može za svinje kad se seče u polutke.
Лидл је исти, али политика Лидла је за сваку државу другачија....Ovdje znam da pokvarenu bateriju reklamiranu i poslanu na servis , uredno vracena jer je garancija na baterije 6 mjeseci , jedino ako kod vas ne prodaje neki drugi lidl
Šta treba da odradiš?Jel ima neko iskustva sa tečnim metalom?
Ta reciprocna ispade najkoristeniji alat , jedini nedostaci skupa i jako teska , a sto se zivog drveta tice neke sljive u punoj snazi rusio , malo sporija od motorke, jedino ove lild testerice koliko para toliko i muzike. Jedino suhe palete bukovine ne voli previse.Ja imam Makita lisičarku, i iskreno grane brže režem ručnom testerom.
Možda bi nešto brže išlo sa onim najkrupnijim zubima, ali sa hodom od 30mm mislim da je to ipak više za neki metal ili nešto nepristupačno..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka