Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nisu tiristori.Пуњач 24v20А, огроман трафо, слабе диоде, чим се мало загреје искључи се, има неку елктронику не може да се укључи ако није прикопчан на акумулатор. иначе је из енглескке 97 годиште.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Mogu da se kupe i ćelije sa lemnim izvodima pa da se lemi,problem je što su kućišta tesna pa je teško upakovati sve nazad.Znaci parkside baterije mogu da se kace na makita alate od 18V sa onim adapterom bez problema? I pune na makita brzi punjač?
Nego, otvarao sam neispravnu bateriju od makite, ali posto su punktovane u paketu, nisam se upuštao da ih "raspakujem" i zamenim neispravnu ćeliju, jer nemam sa čim da ih "upakujem".
Takodje, kupio brusilicu i prodao je posle par korišćenja.Nisam oduševljen sa Black&Decker,imao sam jednu njihovu bušilicu i ne bih više uzeo taj alat.Mnogo para za taj kvalitet.Rekao bih skoro kao amaterski alat.
Gde si našao to? ja koliko vidim samo šrafilica ide za oko 100€Sad gledam Black&Decker (braća kinezi ga pravili) aku šrafilica+udarni odvijač sa 2 baterije i punjačem 100 evrića. Tako da mu ovo u lidlu dođe astronomski skupo.