Alati i radionice

Ja sam poručio bateriju od 4 Ah kod rođaka u nemačkoj. Kod njih je 12.1 akcija za crne alate. Ima i baterija od 8 Ah, ali ima i dosta alata kojih nema kod nas. Otkucajte lidl.de.

Ne znam gde bih drugo nego ovde da pitam.
Nisam nikad narucivao sa ovih sajtova
Jel ovo prava cena oko 49$ za sve ovo?

@SeljakizGrada koliko sam video iz postova ti stalno nesto narucujes, pa sigurno i ovo znas, naravno pitam i ostale

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Ne znam gde bih drugo nego ovde da pitam.
Nisam nikad narucivao sa ovih sajtova
Jel ovo prava cena oko 49$ za sve ovo?

[/URL]

@SeljakizGrada koliko sam video iz postova ti stalno nesto narucujes, pa sigurno i ovo znas, naravno pitam i ostale

Ovo ti je preprodaja pošiljki koje nisu isporučene, prošao rok čuvanja pa ide ovoliki popust.

Ali vidiš dole kod naručivanja da imaš 3 izbora large,super large i "monster" tako da za 49$ dobiješ 10kom nečega i tu je fora što niko ne zna šta ćeš da dobiješ,ne možeš da biraš npr hoću šrafilicu,udarni,cirkular i slično,već šta se zadesi na paleti to ti je.

Isto tako možeš da dobiješ i baterije i punjače,a i ne moraš,to zavisi kako je neko originalno naručio.

Dakle ne dobijaš sve što je na slikama već 10 ili 24 komada nečega,a čega to samo oni znaju.

Tako da preskoči,sem ako ne voliš samog sebe da iznenadiš za 50$,možda i dobiješ nešto zanimljivo.

Nije da mi je potrebno al cena me primamila pa reko sto da ne uzmem ali ipak preskacem.
Hvala ti

Danas u lindi u NS ovih crnih udarnih odvijaca koliko hoces. Malo dalje samo dvije bat od 4ah, a dalje punjac u kompletu sa bat. od 2ah. Stvarno glupo, tako da nisam uzeo to cudo kinaske tehnike.

Pa ako bas nisi profi redje koristis takav alat - baterije na parksidu odu za dve sezone - njihove baterije su teski qrac
Eno imam polovne makitine baterije vec 5-tu sezonu guraju
Ocu da kazem naplacacete se vi vise kroz te baterije lidlu nego da uzmete pravi alat.

Svaka baterija propada kada stoji. Zato kupiš 100 alata a samo 2 baterije. Evo ja imam 2 lidlove baterije otkako se lidl otvori kod nas, još uvek bezprekorno rade....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Litijum jonske baterije nemaju taj problem propadanja kada stoje..
Za te baterije je najbitnije da im je ispravna elektronika koja upravlja njihovim punjenjem i pražnjenjem.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Пуњач 24v20А, огроман трафо, слабе диоде, чим се мало загреје искључи се, има неку елктронику не може да се укључи ако није прикопчан на акумулатор. иначе је из енглескке 97 годиште.
a48925dfd0d8261a6a547f28dfd23e6a.jpg
aba768642a3e30cfbf9b543ab19599aa.jpg
a10b8cc663053f9673cbf8378f43e3e0.jpg

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Ovaj veliki trafo duplo slabiji od Dobrodolovog?
Diode germanijumske starinske. To treba promeniti nečim efikasnijim.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Трафо је једина светла тачка, диоде су силицијумске, дугмасте као у алтернаторима, само електронка може да зеза, застарела је, има реле који укључује 230V. Само сам погледао да нема неку термичку заштиту. Тежак ја преко 10Кg, а у кутију може да стане још један трафо колико је велика. власник каже да је платио150&, изгледа да никад није коришћен.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

@ubovicratko A sto ne kupis nove baterije od makite,skupe ?.Kupi busilice,brusilice i ostali alat od makite kad ti se vec toliko svidja,samo odvoji par hiljada eura za sve prvo pa onda pricaj.Niko ovde ne kaze da je parkside kvalitetniji,ali da nije tih jeftinijih kineskih alata,pola ljudi ne bi ni imalo,,tj ni videlo nikakvog alata sem cekica i par kljuceva a kamoli kompletan alat sto kablovski sto baterijski.

Nova tehnologija baterija ima Shelf life (što bi rekli Amerikanci) od 10 godina, ako se pravilno skladišti.

A treba ih i koristiti pravilno,čuvati ih od mraza i od visokih temperatura,kad se ne koriste skidati ih sa uredjaja jer statičko pražnjenje nije zanemarljivo sve to smanjuje vek bateriji,svaki ciklus punjenja je korak bliže kanti,nije to večna stvar :D

Parkside koristi kineske ćelije,jer opet koliko para toliko muzike,a i suvišno je tražiti mane hobi alatu koji kupuješ tamo gde možeš i čips da kupiš :D

Inače stigao deda mraz iz Nemačke,skroz sam i zaboravio na njih.Za tu cenu su super,još nisam ni znao da idu zezalice uz njih :D

https://ibb.co/JygNb8v

Upravo pazario aku brusilicu i udarni zavrtač u lidlu,dajem im malu šansu da vidim kakav je aku alat obzirom da onaj sa kabelom vise ne kupujem tamo. Sad samo jos da nadjem negde da kupim punjac i baterije od 4Ah.

Nazad
Vrh