Alati i radionice

@Dolovac Ozb nisi znao za meki start ?.Kod tih malih brusilica nema pritiskanja,nece dugo motor ako uvek gubi obrtaje pri radu.Kupi neku staru mrcinu kao fein,bosch i slicne ,kod njih mozes kako hoces.
Znao za meki start nego nisam znao da ako ih pritisnes da se zaustavljaju. Inace ta je bas bosh profi. Imam jos wurth malu i štajer veliku

Aha to sr .....Tacno mi preko glave njixovih jeb... zastita,ko ne zna ili nije sposoban drzati brusilicu,ne treba ni da je koristi.Soft start podrzavam samo zato sto cuva zupcanike u glavi,sve ostalo je beskorisno sr...koje ide na zivce.

Људови, диванили сте на тему тих 4 Ах батерија за "Парксајд" алате који нема баш свугде на стању: преподне сам у панчевачком Лидлу, оном на Котежу, на рафу видео осамнаест (број'о редом) тих батерија око којих се нико није смуцао. Ако је некоме заиста дефицитарна, нека направи неки дил са члановима из Панчева, да их покупе, док их нису склонили заједно са брдом оног акумулаторског алата у рафовима.

Baterija ima maltene stalno, to nije problem. Alati su već nešto druga priča. Ja sam tako pneumatski heftalicu onu što može da koristi i eksere čekao više od godinu dana.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja kupio dvije od 4 Ah, jer sam mislio da uzmem i ona udarnu štemalicu(koju zovemo hilti), ali vidim da tu preporučuju od 8Ah. Dali je neko probao kako i koliko dugo štema sa 4Ah?

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Gagi je snimio recenziju, po meni je skroz upotrebljiv alat sa tom baterijom.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pronasao kod mene jedan Heynen kljuc,nasao na netu da je to ime od jednog osnivaca Heyco-a...da li su to ime koristili do neke godine pa presli na Heyco ili je to neka jeftinija verzija Heyco-a?

Sada saam našao sliku od nekog ključa sličnog imena ,kao tvoj ključ .Ko je proizvođač,na znam.

U Novoj Pazovi je Lidl, bio večeras u Inđiji nema baterije 4Ah i Aku Brusilice ostalo ima. Dali može baterija od 4 Ah da se puni sa punjačem za baterije 2 Ah.

Nije punjač jedan, ima više tipova.
Ovaj što ide sa baterijom od 2Ah je spori punjač od 2,4A. Ima duplo brži/jači punjač sa ventilatorom.
Koliko znam išao je uz onaj odvijač njihov.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh