Alati i radionice

Ja probao moju brusilicu sa punom baterijom 4ah,i nije ni jednom stala,a opterecivao sam motor jace bas da vidim hoce li da ga ugasi ili ne.Opet,malo mi cudno da ne moze raditi sa praznijom baterijom,ali ok.Tu bi ona performance baterija od 8ah bila odlicna,ali to jos nema kod nas,i cim bude,cini mi se da ce se poubijati u lidlu za njih xd

Rekao sam ti u cemu je problem.
Koliko sam skontao ta brusilica guta veliku kolicinu energije i kad je mala kolicina ona staje, elektronika je iskljuci.
Jeste da se brzo puni baterija ali meni je to jako mala autonomija i za sad ostajem na klasicnoj brusilici.
8Ah kad se pojavi mislim da ce biti skuplja od 90% acu alata...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Aku brusilice? koja im cena?,, do sad nisam nista trazio od deda mraza...taman da se iskupi sa jednom:unsure: za sve godine sto mi nije nista doneo treba ceo aku set alata da mi pokloni...ako ne cu uzmem leteceg irvasa za taoca:cautious:

Ja imam lidlovu zelenu aku bušilicu i brusilicu oko 2 godine. Bušilica za te pare (2400 dindži tada) samo reči hvale, zavrnula boga i oca šrafova i što šta još i još uvek radi kao prvog dana.
A brusilica golo govno, bateriju od 4ah istroši u roku par minuta, i čim je MALKO opteretiš ona se isključi (neki sigurnosni prekidač). Ne bih je svrstao ni u hobi alat, već u alat za jednokratnu upotrebu. Sve u svemu bacanje para.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja imam zelenu brusilicu, ja sam zadovoljan, ne bih je se odrekao, kad se radi nesto na brzinu nema razvlacenja kablova po dvoristu, bila je 4000 dinara bez baterije

Radio sam i sa bosh i sa makitom brusilicom i ista stvar ko i sa mojim parkside,jede bateriju samo tako...a da bi je se odrekao nema šanse..

Poslednja izmena:
Имао сам малу несрећу са стегом и сад је мало напукла. И још се искривила. Вреди ли заварити овако, без сечења и исправљања?
1d4ede213be27045be93ef4d63f041a1.jpg

Да стегне нешто гломазно може тако да је вариш, а ако будеш хтео нешто "прецизније" и мање да стегнеш нема шансе. Зато боље је засеци и врати на место и онда је извари.

Ako imas neku inox elektrodu mozes sa njom da zavaris mada verovatno nije neophodno...gde je slabo zavarljiv materijal ili se trazi elasticnost da nebi pukao var\odvario se i izlozeno nekim vecim silama...kao kad bi se zub na bageru ili viljuska viljuskara polomila,..to su inox dobre.

Odakle joj 4 Ah kada je 5 baterija vezano redno u ovom slucaju a komad je od 2 Ah? Isto tako nema tu ni 20v već 18v tako da si dobro ti izmerio vrednost napona.

Pa redno se i vezuje ako hoćeš da sabiraš napone.

Paralelno kad se veže nema sabiranja napona,ali zato ako jedna crkne ostaje isti napon,dok kod rednog vezivanja kako koja oslabi tako pada ukupan napon.

Nazad
Vrh