MDrasko
Član
U Beceju baterije od 4 ah nestale za 3 min. a kanda su izneli cela 3 kom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U VŠ udarnih koliko hoćeš i svi ostali alati samo brusilice nigde . Do duše bio sam uveče i guzva je bila nikad veća. Videću sutra u 8 kakva je situacija.Bio sad u Lindi i nema ni udarnih ni brusilica.
Ma ne smeta, samo što sada nemožeš iskoristiti benefit tih 35 kvadrata.Uzeo sam inverter, nego, uzeo kabl za elektrodu 35 kvadrata, a masa je 25 uz aparat, nisam gledao detaljno da kazem, valjda nece da mu smeta nesto za rad posto su razlicitog preseka?
U Zr China ljudi valjda iz fabrike Long Ling ding dong,pokupili maltene sva jaja sto je bilo na nekoj akciji,krv ti jeb.... napunili neki mini van do krova,paleta jaja otisla ....U Vršcu juče ujutro bila okupacija,ja sam bio od pola 8 tamo,nije bilo korpi kasnije.Za divno čudo alata je bilo za sve ali su žene razgrabile jaja i napravile gužvu.
Za 7 minuta jedino su brusilice otišle i solo baterije velike.
Pa sve ostalo je bilo i uveče. ne znam za jaja... ja kad sam bio zene si nisu baš toliko grabile.U Vršcu juče ujutro bila okupacija,ja sam bio od pola 8 tamo,nije bilo korpi kasnije.Za divno čudo alata je bilo za sve ali su žene razgrabile jaja i napravile gužvu.
Za 7 minuta jedino su brusilice otišle i solo baterije velike.