Alati i radionice

U Beceju baterije od 4 ah nestale za 3 min. a kanda su izneli cela 3 kom.

Danas sam kompletirao set iz lidla. Sinoc nasao odvijac, lisicarku i punjac sa manjom baterijom nije bila brusilica i vece baterije pa otisao jutros do beograda i nasao u jednom lidlu brusilicu a u drugom baterije, bilo ih je bas dosta

Uzeo sam inverter, nego, uzeo kabl za elektrodu 35 kvadrata, a masa je 25 uz aparat, nisam gledao detaljno da kazem, valjda nece da mu smeta nesto za rad posto su razlicitog preseka?

Uzeo sam inverter, nego, uzeo kabl za elektrodu 35 kvadrata, a masa je 25 uz aparat, nisam gledao detaljno da kazem, valjda nece da mu smeta nesto za rad posto su razlicitog preseka?
Ma ne smeta, samo što sada nemožeš iskoristiti benefit tih 35 kvadrata.
Bilo bi dobro da i zu masu zameniš i imaš prave kablove.
Si uzeo 4 metra?
Preporučujem ti obavezno magnetnu masu. Uzmi onu od 400A talijansku, nećeš se pokajati.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

4 metra sam uzeo, inace apart je hugong extremig 180, za drzac sam jos pre uzeo esab confort 300, reko za stari aparat nek ima, ali nisam ga namestio, pa eto nasao mesto...

U Vršcu juče ujutro bila okupacija,ja sam bio od pola 8 tamo,nije bilo korpi kasnije.Za divno čudo alata je bilo za sve ali su žene razgrabile jaja i napravile gužvu.
Za 7 minuta jedino su brusilice otišle i solo baterije velike.
U Zr China ljudi valjda iz fabrike Long Ling ding dong,pokupili maltene sva jaja sto je bilo na nekoj akciji,krv ti jeb.... napunili neki mini van do krova,paleta jaja otisla ....

Ja sam se ainoć raspitivao pošto su jaja u lokalnim prodavnicama da vidim u čemu je fora, oko 5 dinara razlika bila juče zato pol agrada kupovalo jaja.Nisam u toku sa cenama namirnica.

Dobri su to aparati. Ja moj PMIG 200 PULSE derem sigurno 8-9 meseci i jos sluzi fabricki kabal za masu. Jedino sam klesta skoro zamenio jer mi izgorela.

U Vršcu juče ujutro bila okupacija,ja sam bio od pola 8 tamo,nije bilo korpi kasnije.Za divno čudo alata je bilo za sve ali su žene razgrabile jaja i napravile gužvu.
Za 7 minuta jedino su brusilice otišle i solo baterije velike.
Pa sve ostalo je bilo i uveče. ne znam za jaja... ja kad sam bio zene si nisu baš toliko grabile. :)

Sad bio u lidlu u beceju ali nema ni brusilica ni baterija. Sve ostalo ima

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne, tih je bilo i pre akcije. Mislimo na crnu 20V baterija.

U Vršcu kaze radnik da nema više u ovoj turi. To je kao sve što su dobili i otišlo prvi dan kako kolega kaze za 7 min. :mad:

Jedino da vidim sa nekim da pogleda po drugim gradovima.

Nazad
Vrh