Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
У 5 сам данас био, алата свакаквог, ал батерије 4ах, нигде!Lidl u SM pun crnog alata, sad bio.
Brate o cemu ti pises,onomad si kupio bagerce i sad otkrivas neku vrucu vodu,pa ko ce te placati od sata da ceprljas kasicicom od 25cm,nemoj da zezas,to kasice je samo za neko temeljce ili kanal a ne za nesto ozbiljnoNije to nikakva taktika već se tako radi sa mini bagerom Ja te opet pitam jel isto da kopa 70 u dubinu kašikom 25 i kašikom 60?
Tako je najpostenije ako je i prevoz njegov ali ako placas posebno kamion nece niko cekati pored njega ceo dan da natovari kamion ili dvaNemam dodira sa bagerima pa ću možda i lupiti, ali po mom mišljenju je poštenije naplaćivati po zapremini iskopa. Pa ti onda kopaj sa kojom god kašikom hoćeš...
Ako ti tako kažeš samo što uz 25 imam još tri kašikeBrate o cemu ti pises,onomad si kupio bagerce i sad otkrivas neku vrucu vodu,pa ko ce te placati od sata da ceprljas kasicicom od 25cm,nemoj da zezas,to kasice je samo za neko temeljce ili kanal a ne za nesto ozbiljno
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Duki, slobodno ga uzmi, danas kolega kupio isprobali ga i radi odlično.Je l' postoje kakva iskustva sa tim crnim Parkside udarnim odvijačima za bitove (kao ovaj na Arkadijevim slikama), možda sa nekih stranih foruma? Voleo bih da imam takav odvijač, al' generalno ne volim brushless alate. Koliko sam video tu isplative opravke nema, a izgleda da češće crkavaju nego oni obični (sa četkicama) alati. Pa računam možda ima kakvih iskustava tipa "rikno je posle pet korišćenja" pa da ga ne kupujem...
Ja je imam vec oko godinu dana. Prava stvar, mali praktičan i solidno jak. Imam I onaj zeleni veliki, I jači je poprilično odo ovg malog, ali je i duplo veći.Je l' postoje kakva iskustva sa tim crnim Parkside udarnim odvijačima za bitove (kao ovaj na Arkadijevim slikama), možda sa nekih stranih foruma? Voleo bih da imam takav odvijač, al' generalno ne volim brushless alate. Koliko sam video tu isplative opravke nema, a izgleda da češće crkavaju nego oni obični (sa četkicama) alati. Pa računam možda ima kakvih iskustava tipa "rikno je posle pet korišćenja" pa da ga ne kupujem...