Alati i radionice

Tu taktiku za placanje Po velicini kasike prvi put cujem od tebe,a ti mislis da kupis bager pa da ceses jaja sa kasikom od 25cm

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Po meni je postenije tako nego kaze preko tel 40e sat, eto me ujutru...
Ko ce razmisljati sa kolikom ce on kasikom doci??
Ili kad ti dodje covek sa kombinirkom da skine beden, tebi se cini sad ce on prednjom kasikom za cas a on napravi sati i sati kopajuci zadnjom kasikom i odnoseci prednjom, i ako se nekome cini da to moze mnogo brze, niko nece da kida masinu a tebi ako se svidja plati ako ne, budak i lopatu u ruke...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nije to nikakva taktika već se tako radi sa mini bagerom :D Ja te opet pitam jel isto da kopa 70 u dubinu kašikom 25 i kašikom 60?
Brate o cemu ti pises,onomad si kupio bagerce i sad otkrivas neku vrucu vodu,pa ko ce te placati od sata da ceprljas kasicicom od 25cm,nemoj da zezas,to kasice je samo za neko temeljce ili kanal a ne za nesto ozbiljno

Ja sam bio oko pola 9,kupio brusilicu,udarni odvijac,lisicarka i onu busilicu obicnu jacu.Isto nisam nasao ni jednu 4ah bateriju.
Jel ima jos neko tu brusilicu njixovu ?.Meni se ugasi ako je malo jace opteretim,jel to normalno kao neka zastita ili da je vracam ?.

Ovaj zeleni je sad oko 2 godine,sluzi odlicno,slomio je nekoliko onih adaptera za 1/2 nasadne kljuceve.Ovaj crni deluje kao igracka jbt,veca baterija nego odvijac ....
https://ibb.co/wLhjZL5]
[/URL]
IMG-20221229-132556.jpg
[/URL]
https://imgbb.com/]russian[/URL] image hosting[/url]

https://ibb.co/ZJL57wC][/url]

Poslednja izmena:
Nemam dodira sa bagerima pa ću možda i lupiti, ali po mom mišljenju je poštenije naplaćivati po zapremini iskopa. Pa ti onda kopaj sa kojom god kašikom hoćeš...

Je l' postoje kakva iskustva sa tim crnim Parkside udarnim odvijačima za bitove (kao ovaj na Arkadijevim slikama), možda sa nekih stranih foruma? Voleo bih da imam takav odvijač, al' generalno ne volim brushless alate. Koliko sam video tu isplative opravke nema, a izgleda da češće crkavaju nego oni obični (sa četkicama) alati. Pa računam možda ima kakvih iskustava tipa "rikno je posle pet korišćenja" :) pa da ga ne kupujem...

Nemam dodira sa bagerima pa ću možda i lupiti, ali po mom mišljenju je poštenije naplaćivati po zapremini iskopa. Pa ti onda kopaj sa kojom god kašikom hoćeš...
Tako je najpostenije ako je i prevoz njegov ali ako placas posebno kamion nece niko cekati pored njega ceo dan da natovari kamion ili dva

Brate o cemu ti pises,onomad si kupio bagerce i sad otkrivas neku vrucu vodu,pa ko ce te placati od sata da ceprljas kasicicom od 25cm,nemoj da zezas,to kasice je samo za neko temeljce ili kanal a ne za nesto ozbiljno

Ako ti tako kažeš :D samo što uz 25 imam još tri kašike :D

Samo me interesuje kako sa tolikim znanjem nisi mrdnuo dalje od površinskog kopa :D

Brate mislim nemo se ljutis ali ovde ljudi rade preko 20 god kombinirkama i mini bagerom i niko jos nije naplacivao po velicini kasike jos ako covek placa kamion posebno mislis da bi on stajao dzabe ceo dan pored tebe

A ima vas vise,samo bagerce bez kamiona je za neke sitne poslove

Je l' postoje kakva iskustva sa tim crnim Parkside udarnim odvijačima za bitove (kao ovaj na Arkadijevim slikama), možda sa nekih stranih foruma? Voleo bih da imam takav odvijač, al' generalno ne volim brushless alate. Koliko sam video tu isplative opravke nema, a izgleda da češće crkavaju nego oni obični (sa četkicama) alati. Pa računam možda ima kakvih iskustava tipa "rikno je posle pet korišćenja" :) pa da ga ne kupujem...
Duki, slobodno ga uzmi, danas kolega kupio isprobali ga i radi odlično.
Ja već imam takav Hitachi, i za zavrtanje jakih šrafova mnogo olakšava posao.
Što se tiče brushless motora oni su generalno dosta jači od običnih, ali popravke kada crkne nema.
Ovo u lidlu je dobra kupovina jer je garancija 5 godina i boli te uvo..
Čak sam i ja kupio brusilicu, nisam mogao odoleti za te pare. Danas je isprobali, brža od moje Makite, i bolja je za rezanje.
Koliko sam primetio stane sa baterijom od 2Ah, sa 4 Ah je osetno jača.
Ni ja nisam naša baterije od 4ah, valjda se odmah razgrabile.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ja je imam vec oko godinu dana. Prava stvar, mali praktičan i solidno jak. Imam I onaj zeleni veliki, I jači je poprilično odo ovg malog, ali je i duplo veći.
Danas pazarena I brusilica i baterija od 4ah. Imam zelenu, a ta nije ni za k, videcemo kakva je ova crna. Mada ne može se ni očekivati da bude u klasi makite, al za ove pare alat je ok.

@mirosti
Znaci moja brusilica ima neki defekt posto se ugasi kad je malo pritisnem vise,tj nista preterano,normalno kao i obicnu brusilicu sa kablom.Nisu mi pune baterije od 4ah ,ali ne bi smela da se gasi opet ....mogu ih probati napuniti pa videti sutra jel ima razlike.

Nazad
Vrh