Alati i radionice

Naplata ide po veličini kašike ako je iskop u mestu,ako se kopa duž onda ide po metru 3€ bez zatrpavanja,zatrpavanje + 2€

Naravno ako je čist iskop,ako ima panjeva i ostalog onda se dogovara cena.Isto se koriguje cena ako je negde usko i slično,pa ne možeš da manevrišeš ko čovek i gubiš vreme.

Ako se kopa manje od sat vremena,onda 50€ bez obzira na kašiku.

Imam mini bager.

Meni nista nije jasno sta si ti napisao, sta 25+7, sta kopanje u mestu, sta onog koji te placa po satu briga kolika je tvoja kasika, neces valjda na primer ako kopas neki podrum ili tako nesto da radis kasicicom za kafu pa da provedes leto kod coveka u avliji

Kombinirka koliko znam ovde kod mene 50e sat. Radi i sa prednjom i zadnjom, sve je uracunato u cenu. Prosle godine onaj mali bagercic oko 2t mislim da je naplacivao 25 evra sat, ali brate silno vreme izgubi gde je tvrdje. Kod drugara radio preko leta, ono bilo suvo jos imalo po neko kamenje negde i drug se pokajao sto nije zvao kombinirku.

Meni sada kad su radili za usipni koš i iskop zemlje za puteve je bilo 4500 din/h.Radila kombinirka 110 KS.Nema veze koja kašika,stavlja se koja je predviđena za određenu operaciju.

Malko sam naporan s ovaj moj "punjač"...
Šta ću...
Nagodio ampermetar danas kako ste savetovali i pokazuje relativno tačno...
To mi i nije važno, bitno mi je da vidim kad ide ka ulijevo 0...
Druga stvar, velite da ovaj trafo "sigurno" ne može da tera preko 20 Ampera, što implicira da sam se zajeb'o pa kupio "predimenzionisani" ampermetar... :ROFLMAO:
Šalu na stranu, da naručim kod braće PRC Kineza grec i ampermetar ?
Koja vrednost grec-a , a koja ampermetra ?

To je najpostenije, koliki ce posao danas izbaciti najvise zavisi od umesnosti i spretnosti majstora a boga mi i od postenja. Neko je rodjen da radi po satu ili od dnevnice cini ti se da se ubija od posla a ne uradi ni jedan delic od onog koji zna posao a ne zna da se folira vec radi ko za sebe a to vazi za svakog majstora bilo koje profesije. Kod mene u selu ima jedan bivsi majstor zidar koji moze da se takmici za ginisovu knjigu dnevnicara koji je u stanju da se ubije od posla a da ne uradi nista a kad radi krov eksere kove nekim cekicem za lamperiju pa kove, kosnici, ukrsta da posle ne moze da se prodje kroz tavan od raznih kosnika i ukljestenja, gazde idu po 3 puta da dokupljuju gradju

Veliki je ovo grec, dosta ga koristim na mašinama za upravljanje 24V.
Samo se dobro veže srednjim šrafom na neki lim ili metal da disipira toplotu i nosi sigurno bar 30A. Stavlja se i termalna pasta obavezno.
Mikro Princ je prilično pouzdana firma za nabavku komponenti.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Gledao sam neki klip gde neki Rus rastura ove kockaste metalne grečeve. Negde je jedina disipacija kroz priključke za papučice, nigde kontakta dioda sa kućištem. Negde su same diode dimenzija kao neke tro ampreske. Tako da i kod tih grečeva ima svašta...

Iznenađen sam, očekivao sam da će preprodavci isprazniti rafove.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ja sam sinoc gledao katalog, bio sam zagrejan za lisicarku i busilicu za beton ali cena je po meni full, + baterija 4 ah 4 crvene po komadu bez punjaca...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

To je najpostenije, koliki ce posao danas izbaciti najvise zavisi od umesnosti i spretnosti majstora a boga mi i od postenja. Neko je rodjen da radi po satu ili od dnevnice cini ti se da se ubija od posla a ne uradi ni jedan delic od onog koji zna posao a ne zna da se folira vec radi ko za sebe a to vazi za svakog majstora bilo koje profesije. Kod mene u selu ima jedan bivsi majstor zidar koji moze da se takmici za ginisovu knjigu dnevnicara koji je u stanju da se ubije od posla a da ne uradi nista a kad radi krov eksere kove nekim cekicem za lamperiju pa kove, kosnici, ukrsta da posle ne moze da se prodje kroz tavan od raznih kosnika i ukljestenja, gazde idu po 3 puta da dokupljuju gradju
Najpoštenije je da izvadi 2000 iz džepa kupi ašov i lopatu,nešto hladno za piće pa kopa do mile volje :D Niko nikoga ne tera da plaća bager,Al ako hoće da češka jaja dok mu drugi kopa to lepo plati.

Od kad je bagera radi se po satu i tako se plaća,opet od kad je bagera plaća se u zavisnosti od veličine kašike ili misliš da je isto kopati kašikom 25 i 60 :D

Nazad
Vrh