Čitam kako se neki hvale da im žene kupuju alate, garderobu, mirise, pa da se i ja pohvalim. Meni žena kupila neki probiotik, tablete plave boje, kaže da se pije samo jedna nedeljno, najbolje subotom uveče i da ću od nje biti mnogo zdraviji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel me zezaš ili misliš da sam stvarno tolika dijabola?To nije za regulaciju zatamljenosti,to je da se koriguje koliko steze ono sto ide oko glave,sto drzi masku
bez trunke zajebancije,ove jeftine ako pricamo o njima to nemaju ali ova zuta sto si izbacio je ok maska i zavrsice lep posaoJel me zezaš ili misliš da sam stvarno tolika dijabola?
Da daI pozadi ima onaj za regulaciju kolko je ko glavat
129 evraBane,koja je cena ovoj zutoj?
Ja se nisam hvalio ja sam kukao.Čitam kako se neki hvale da im žene kupuju alate, garderobu, mirise, pa da se i ja pohvalim. Meni žena kupila neki probiotik, tablete plave boje, kaže da se pije samo jedna nedeljno, najbolje subotom uveče i da ću od nje biti mnogo zdraviji.
Oko 12000 na kp, oko 17-18 po prodavnicama bila zimusBane,koja je cena ovoj zutoj?
Kako si odradio na kraju, da li se okrece ili stoji u mestu?I snimak! Steta samo sto nisam snimao prvi put, mnogo vise prasine izaslo. Nego dok se ja setih...
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока