Alati i radionice

Čitam kako se neki hvale da im žene kupuju alate, garderobu, mirise, pa da se i ja pohvalim. Meni žena kupila neki probiotik, tablete plave boje, kaže da se pije samo jedna nedeljno, najbolje subotom uveče i da ću od nje biti mnogo zdraviji.

Na mojima ta regulacija zatamljenosti se regulise sa unutrasnje strane maske na socivu,ima dva dugmeta i koriguje se minus trafcigerom. Verovatno stariji model pa ima razlika pojedinih

Nije ovakva maska ali se na ovom mestu nalazi i sluzi za to sto sam napisao, ovaj točkić zaokruzen crnim.
A sa unutrasnje strane dva tockica mala, valjda se podesava osetljivost i brzina reagovanja.
A to o čemu ti pricas se nalazi na zadnjoj strani po sredini obruča za glavu.
21e943a1a43f2bd313eed63f589522fd.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisao sam da nemam takvu žutu, nego izgeda isto kao ta i ima taj točkić na istom mestu i sluzi za regulaciju zatanjenosti prednjeg stakla, sive je boje, kupio sam je pre 6 godina na buvljaku u Pancevu i platio je oko 30-35€, radi perfekt i dan danas, a baterije menjam jednom godisnje, najcesce u proleće, jer valjda cele zime stoji pa crkne

A sa obe strane ima isto točkiće koji sluze koliko da bude zategnuta sama maska u odnosu na nosač glave, kad je podigne gore da stoji i da samo cimnem glavom na dole a i ona sama padne

Čitam kako se neki hvale da im žene kupuju alate, garderobu, mirise, pa da se i ja pohvalim. Meni žena kupila neki probiotik, tablete plave boje, kaže da se pije samo jedna nedeljno, najbolje subotom uveče i da ću od nje biti mnogo zdraviji.
Ja se nisam hvalio ja sam kukao. :)
Nemoj samo da ti kupuje ove jeftine indijske probiotike što se ne prodaju po apotekama. Kažu da nisu baš zdravi , a oće glava da boli od njih. ;)

Setih se ove dobre parodije na reklamu za Dobar probiotik.

Ja te poslušao I probao... I nisam se nešto oduševio... Al čika miletov komentar na to je bio "džaba, nije ti to slobodin usisivač"... 😊
Moguće da ovaj usisivač nema toliku usisnu moć, al ima ogroman kapacitet za smeće pa mi paše za usisavanje kabine...

I snimak! Steta samo sto nisam snimao prvi put, mnogo vise prasine izaslo. Nego dok se ja setih...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Kako si odradio na kraju, da li se okrece ili stoji u mestu?

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh