aca74
Član
Samo što ce teže biti da sada u prodsji bude aku brusilica sa ovom "kockastom" baterijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo sad je bas na prosloj strani napisao Dusanboss utiskeKako se pokazao Parkside pneumatski udarni odvijač iz Lidla,navodno da je za max. 310Nm ?
On je pisao za akumulatorski tj na baterijuEvo sad je bas na prosloj strani napisao Dusanboss utiske
Kako misliš? Koliko vidim sve su im baterije iste. Ove kockaste su jače, pljosnate slabije. Inače sve pasuju. A meni brusilica treba bez baterije.Samo što ce teže biti da sada u prodsji bude aku brusilica sa ovom "kockastom" baterijom.
Ma znam da su aku brusilice poznate po gutanju struje. Ipak mislim da će mi biti dovljna ta jedna od 4 Ah pošto ne planiram ništa ozbiljnije da radim sa njom. Čisto da ne moram za svaku glupost da razvlačim kabal i tako još po neku sitnicu. Za to će biti OK.Dusanboss treba će ti sigurno još jedna baterija za brusilicu... Ona ih jede samo tako... Dok se jedna napuni uveliko "potrošim" drugu... Al da vredi imati i nju, vredi...
Ау! Ја је ретко користим ал' кад ми затреба морам да је окренем на максимум да би лемила.Evo šta je ostalo od nje
Koliko ja vidim manje je u ponudi parkside alata sa baterijom kao na odvijaču. A one okrugle garant nisu iste kao na odvijaču, veceras ponovo video da definitivno nisu isti.Kako misliš? Koliko vidim sve su im baterije iste. Ove kockaste su jače, pljosnate slabije. Inače sve pasuju. A meni brusilica treba bez baterije.
Ma znam da su aku brusilice poznate po gutanju struje. Ipak mislim da će mi biti dovljna ta jedna od 4 Ah pošto ne planiram ništa ozbiljnije da radim sa njom. Čisto da ne moram za svaku glupost da razvlačim kabal i tako još po neku sitnicu. Za to će biti OK.