Alati i radionice

Samo što ce teže biti da sada u prodsji bude aku brusilica sa ovom "kockastom" baterijom.

Mora da ti je prioritet trofazna struja...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Dusanboss treba će ti sigurno još jedna baterija za brusilicu... Ona ih jede samo tako... Dok se jedna napuni uveliko "potrošim" drugu... Al da vredi imati i nju, vredi...

Samo što ce teže biti da sada u prodsji bude aku brusilica sa ovom "kockastom" baterijom.
Kako misliš? Koliko vidim sve su im baterije iste. Ove kockaste su jače, pljosnate slabije. Inače sve pasuju. A meni brusilica treba bez baterije.
Dusanboss treba će ti sigurno još jedna baterija za brusilicu... Ona ih jede samo tako... Dok se jedna napuni uveliko "potrošim" drugu... Al da vredi imati i nju, vredi...
Ma znam da su aku brusilice poznate po gutanju struje. Ipak mislim da će mi biti dovljna ta jedna od 4 Ah pošto ne planiram ništa ozbiljnije da radim sa njom. Čisto da ne moram za svaku glupost da razvlačim kabal i tako još po neku sitnicu. Za to će biti OK.

Operacija uspela,pacijent umro :D

Kineska braća poslala vrhove za lemilicu za 80din :D

https://ibb.co/CQMMvVm

Naravno Parkside je na navoj,a i original vrhovi su 3,5mm ovi su 6mm.

Malo je radila bušilica i urednica/nareznica.

Sve je to super,dok Parkside nije odlučio da se istopi :D

E sad dal da bacam ovu bazu,ili može neka obična štapna da se nalakemi na nju i da radi?

Evo šta je ostalo od nje :D

https://ibb.co/TBJ2Q6R

Ko bi da radi slično da zna,nema razbušivanja na štapu,već vrhovi na meru pa na njih da se nareže.

Poslednja izmena:
Ovo je radilo 3 min,stojala u držaču nakon što sam namontirao nov vrh,kad sam krenuo da je izvadim iz držača samo štap je ostao u držaču,a meni plastika u ruci :D

Tanko je napravili :D vrhovi koji došli uz nju izdržali dve žice i istopili se,sad se i sama istopila :D Kad uhvatim vremena probaću onu univerzalnu od 900din da vežem na bazu da vidim kako funkcioniše,ako neće slatko leti u kantu :D

Ja sam to resio kupovinom womax lemilice za 850din (crvena rucka) i sluzi me vec godinu dana odlicno. Ne topi se vrh, brzo greje. Jos samo da joj stavim silikonski kabel i onda je all season.
Htedoh neku ersu da kupim al kontam, koji ce mi moj da dajem 2000 kad i ova jeftina sluzi za ove moje drloge

Svakako je kupujem,ali eto zgodna mi ova baza za odlaganje,a i za sundjerčić ima mesto pa bi da iskoristim :) Sad uzeo od komšije matoru neku čisto da probam vrh,za 16 din je odličan,jer je ceo set 80 din :D

Kako misliš? Koliko vidim sve su im baterije iste. Ove kockaste su jače, pljosnate slabije. Inače sve pasuju. A meni brusilica treba bez baterije.

Ma znam da su aku brusilice poznate po gutanju struje. Ipak mislim da će mi biti dovljna ta jedna od 4 Ah pošto ne planiram ništa ozbiljnije da radim sa njom. Čisto da ne moram za svaku glupost da razvlačim kabal i tako još po neku sitnicu. Za to će biti OK.
Koliko ja vidim manje je u ponudi parkside alata sa baterijom kao na odvijaču. A one okrugle garant nisu iste kao na odvijaču, veceras ponovo video da definitivno nisu isti.

H7ChlU.jpg

Kupila žena za rodjendan 😀
Kvalitet plastike nije ni blizu DeWalt-a, ali je svakako iznad čekivanja. Masivan 2,6kg bez baterije, opet to ne mora da znači ništa.

Malo guglao, kažu da je taj udarni verovatno najkvalitetniji proizvod koji je izbačen na tržište pod logom Parkside. Verziju A1 hvale za dugovečnost, a ovo je B1, malo da kažemo unapređena. Motor i prenos su isti ostali, male promene su u vidu dosta preciznijeg potenciomera, nove kontrolne ploče i navodno, realnih 400Nm(kod prethodnika je bilo oko 350).
Ima na YouTube dosta nekih diletantskih testiranja na točkovima automobila. Zatim neku rđu koju nađu po dvorištu odvrću, zavrću. Ima i poređenja sa brendiranim mašinama itd.
Ohrabrilo me je to što sam uspešno raspustio sve matice na brezonima zadnjeg točka na Rusu, trebalo bi da je M22. A po guvnu ima i te rđe kojekakve koju treba remontovati, pa će olakšati posao. Tri godine je garancija uz račun, a za tri godine ću mu verovatno otkriti limit.
A i poklonu se u zube ne gleda 😀

Nazad
Vrh