Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog takvih stvari sam i gledao da uzmem udarni. Drljača, setvospremač, raonici, točkovi na mehanizaciji. Treba da remontujem kikindu, a uzengije koje drže gibnjeve zapekle i tako nekih sitnica.Eh kad bi svi imali takvu lepsu polovinu...
Ja sam skoro menjao kline na drljaci, samo za taj posao mi je vredeo para, sve rdjavo, morao bih seci matice, ovako sam zavrsio za cas.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ma šta ti bre tu izvodiš!!!! Ovo je najbolji alat koji može da se kupi za te pare, Kupila ti žena i još se buniš.
Kupila žena za rodjendan
Kvalitet plastike nije ni blizu DeWalt-a, ali je svakako iznad čekivanja. Masivan 2,6kg bez baterije, opet to ne mora da znači ništa.
Malo guglao, kažu da je taj udarni verovatno najkvalitetniji proizvod koji je izbačen na tržište pod logom Parkside. Verziju A1 hvale za dugovečnost, a ovo je B1, malo da kažemo unapređena. Motor i prenos su isti ostali, male promene su u vidu dosta preciznijeg potenciomera, nove kontrolne ploče i navodno, realnih 400Nm(kod prethodnika je bilo oko 350).
Ima na YouTube dosta nekih diletantskih testiranja na točkovima automobila. Zatim neku rđu koju nađu po dvorištu odvrću, zavrću. Ima i poređenja sa brendiranim mašinama itd.
Ohrabrilo me je to što sam uspešno raspustio sve matice na brezonima zadnjeg točka na Rusu, trebalo bi da je M22. A po guvnu ima i te rđe kojekakve koju treba remontovati, pa će olakšati posao. Tri godine je garancija uz račun, a za tri godine ću mu verovatno otkriti limit.
A i poklonu se u zube ne gleda
Žena je majstorsko dete, a i ja zaljubljenik u bravariju i u nju Lako se prilagodila.Ma šta ti bre tu izvodiš!!!! Ovo je najbolji alat koji može da se kupi za te pare, Kupila ti žena i još se buniš.
Meni žena u Lidlu kupila neki smrdljivi plavi miris (parfem ili nešto suprotno od tog imena, ne znam baš ) koji ću verovatno da koristim kad mi ponestane WD sperja .
Kako bre ja nemam ženu koja će alat da mi kupuje? Mislim nije mi žena al tu je.
Ja sam njoj iz najbolje namere kupio digitalnu vagu. (Iz nekog čudnog razloga poklonom baš i nije bila oduševljena. )
Ma kukam ja 15 godina!!! Inače moram da se požalim opet. Skoro mi je kupila dukser u second hand iz Švedseke. Stvarno kavlitetan , nikad obučen . Jedini probel je što po njemu ima ogrome jegulje, broj telefona i nešto na Švetskom što kad sam prevo znači da sam radnik u nekoj ribarnici ako oga nosim. Eto, sreća moja ipak mi je kupila neki alat pošto taj duks ne mogu nositi nigde van radionice i njive.Žena je majstorsko dete, a i ja zaljubljenik u bravariju i u nju Lako se prilagodila.
A ima i onog, kad godinu dana kukaš kako ti treba neki alat a nema se para, neko to čuje. Prošli mesec mi kupila Womax-ovu automatsku masku za varenje.
Ne budite ljubomorni
Ovo je četvrta .Tri su kod mene a jedna je kod mlađeg sina.Kapitalka..
Kakve su womax-ove automatske maske ? Ja sam razmisljao da kupim u Lidlu ali cujem da iskustva nisu bas sjajna..Žena je majstorsko dete, a i ja zaljubljenik u bravariju i u nju Lako se prilagodila.
A ima i onog, kad godinu dana kukaš kako ti treba neki alat a nema se para, neko to čuje. Prošli mesec mi kupila Womax-ovu automatsku masku za varenje.
Ne budite ljubomorni
To nije za regulaciju zatamljenosti,to je da se koriguje koliko steze ono sto ide oko glave,sto drzi maskuTaj tockić sa strane za regulaciju zatamnjenosti stakla je dobra stvar, koristim dosta, kad recimo varim napolju kad je sunce ili kad sam negde u mraku, one male za osetljivost i sta jos ima nisam nikad dirao