Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po noci se puni na bljesak od varenja, moja kad dugo stoji i skroz je prazna, krenem da varim i zažmurim na par sekundi ona krene da se puni proradi i dalje radi dobro. Buvljačarka kupljena pre 5 godina tada za 3500 dinaraDvije sam vratio i Lidl. Prva je nakon nekog vremena prestala raditi, a druga nije niti proradila. Kupio sa Stanley. Za sad je jedina mana što nema baterije. rijetko je trebam pa je držim u kutiji te je prije upotrebe treba malo staviti na svjetlo da fotonaponska čelija proradi. Vjerojatno je po noći neupotrebljiva, ali to mi ne treba.
Jel si skinuo zaštitnu foliju Nemoj ko moj komšija,menjao svaki dan dok i onaj koji mu prodaje nije provalio šta radiNi ova ne radi, ide nazad.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nisam bas tolika dijabolaJel si skinuo zaštitnu foliju Nemoj ko moj komšija,menjao svaki dan dok i onaj koji mu prodaje nije provalio šta radi
Daj malo karakteristika, deluje fino ocuvano..Konačno našao mašinu, original DMB dizel 5,5 kw.
Mislim da ti netreba slabija nego lakša. Ali je nemoguće lakšu dobiti da valja.Daj malo karakteristika, deluje fino ocuvano..
U potrazi sam za slicnom masinom, mozda za nijansu slabijom od ove..